Alem adamsın tehlikeli sularda yüzüyorsun ya babasına yakalansaydın ne olacaktı.kötü ve çirkin olarak kızın annesine yakalandım. iyi ve güzel olarak o heyacan cok iyidi![]()
yok bro annesine yakalandım babası olsaydı ölmustum sanırımAlem adamsın tehlikeli sularda yüzüyorsun ya babasına yakalansaydın ne olacaktı.
daha çok sıkılacağız gibi duruyor bu corona 1 yıl sürer diye düşünüyorumçok sıkıldım gerçektne işe gitmeyi özledim.
Aynen bence de öyle şuan bana cevap veremiyordun galibayok bro annesine yakalandım babası olsaydı ölmustum sanırım![]()
bro sen sıyırmışsın qıwejıasjd d:yok bro annesine yakalandım babası olsaydı ölmustum sanırım![]()
Aynen bence de öyle şuan bana cevap veremiyordun galiba![]()
Aga bee yak yak ama onun öncesi de vardır yanilisede üst üsde 2 defa kaldıktan sonra ailem tarafından çok dışlandım o zamanki kırgınlığımdan sonra artık hiç bir kötü hikayem yok hiç bir şey koymuyor
Tanıyamazdım ki nasıl edeyimsanırım mezarımın başında dua ediyordun
ev boş dedi gittim nerden biliyim annesinin erken geleceğinibro sen sıyırmışsın qıwejıasjd d:
sende anlat 1 tane dinleyelim biz söyledik sende sıraAga bee yak yak ama onun öncesi de vardır yani
Post automatically merged:
Tanıyamazdım ki nasıl edeyim![]()
biskivuden kavgamı cıkarmıs, geçmiş olsun yine de iyi benzetmişlerdir seniBirgun okulda biriyle kavga ettim etmez olaydim cocuk ertesi gun okul cikisi 13 kisi ile beni bi güzel yeniden bicimlendirdi.Yetmedi üstüne bir de bicakladilar.Hayatimda ettigim en anlamsiz kavgaydi.
Kavga ise birtane bisküviden cikmisti.
Aga senin bu yaşadığını bizim tarihimizde değil M.ö bile kimse yaşamamıştırKotu Anım Bır zamanlar Lıse 2 zor durumdayım param yok cebımde sadece sgaram var param yok dusun son paramıda sgraya verdım neyse eve gıdecem dolmus parası yok Neyse arkadasdan ıstedım o da yok dedı klasık cevap zaten neyse aklıma bır sey geldı okulun onuncde sgara satayım dedım neyse abı gelenlere ıcenler vardı onlara sattım ıkı uc tane o gunu halleddım eve gıddım abı sabah okula bı gırdım ne goreyım sattıgım kısıler kapının orada benı beklıyorlar bunlar bıze ver beles hocaya soylerız tabı yanımda manıta var dedım gıdn da soyleyın bunlar gıdmıs hocaya soyledı kızla oturuyoz bahcede mudur yanıma bı geldı lan bı tokat atıyor bı tokat atıyor kendı evladına vurmaz o ıcıme bı oturdu benım sonra sgara sattım ıcın 1 hafta uzaklastırma aldım burası guzeldı ısde![]()
![]()
![]()
biskevit için kavga edilmez yaBirgun okulda biriyle kavga ettim etmez olaydim cocuk ertesi gun okul cikisi 13 kisi ile beni bi güzel yeniden bicimlendirdi.Yetmedi üstüne bir de bicakladilar.Hayatimda ettigim en anlamsiz kavgaydi.
Kavga ise birtane bisküviden cikmisti.
görmesin sakın seni, ablama sen zamanında neler yaptın diye atlamasın ustunebende'de oldu o ama annesi yakalamadı kardeşi yakaladı erkek kardeşi küçük çocuktu daha şimdi büyümüş kerata![]()
kankam başka birşeyler anlatsana vardır sende boş adam değilsinbro sen sıyırmışsın qıwejıasjd d:
şu lisedeki anılar ne kadar güzel oluyor her gün peçete alıyodum bi kutu ıslatıp ıslatıp tahtaya atıyoduk *** arkadaşımla yapışıyodu hoca yapanı arıyodu tüüm ders kaynıyodu okulun kapanmasına 1 hafta kala yakalandıydık hoca çok fena kızarttıydı kulaklarımızıKotu Anım Bır zamanlar Lıse 2 zor durumdayım param yok cebımde sadece sgaram var param yok dusun son paramıda sgraya verdım neyse eve gıdecem dolmus parası yok Neyse arkadasdan ıstedım o da yok dedı klasık cevap zaten neyse aklıma bır sey geldı okulun onuncde sgara satayım dedım neyse abı gelenlere ıcenler vardı onlara sattım ıkı uc tane o gunu halleddım eve gıddım abı sabah okula bı gırdım ne goreyım sattıgım kısıler kapının orada benı beklıyorlar bunlar bıze ver beles hocaya soylerız tabı yanımda manıta var dedım gıdn da soyleyın bunlar gıdmıs hocaya soyledı kızla oturuyoz bahcede mudur yanıma bı geldı lan bı tokat atıyor bı tokat atıyor kendı evladına vurmaz o ıcıme bı oturdu benım sonra sgara sattım ıcın 1 hafta uzaklastırma aldım burası guzeldı ısde![]()
![]()
![]()