ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
Dert çok galiba anlatın bakalım...
Allaha Şükür Kız Arkadaşımla 7 sınıftan berı tanışıyoruzaşkmı hani nerede kaç milyar insanın içinde 22 yıldır denk gelemedim en fazla ilişkim 8 ay![]()
sevinmelisin kankamOlur Hocam bu arada sahur bızım burada 4 17 sabaha doguymus uzuldum![]()
Allah mutluluğunuzu Daim etsin kanka herkez senin gibi şanslıu deil gelen 1 ay duruyor bende .çd.dAllaha Şükür Kız Arkadaşımla 7 sınıftan berı tanışıyoruz![]()
canım tulum peyniri çekti ohhhDert çok galiba anlatın bakalım...
Hocam Sabah OLması Cok kotu oldu 4 Saat forumdakı arkadasşlara yardım edelım bıraz sorunu olanlarasevinmelisin kankamsabaha doğru işte daha ne istiyosun
Hocam Tulump peyniri Nasıl Bişe bu derının ıcıne konanmı qeqeqAllah mutluluğunuzu Daim etsin kanka herkez senin gibi şanslıu deil gelen 1 ay duruyor bende .çd.d
Post automatically merged:
canım tulum peyniri çekti ohhh
Hocam Zehır Gıbı Zekaymıs Sımdı Olsa Keske Arkadaşlar Yararlanırlar lıse okuyanlarEvet beyler size ben lise yıllarımdan bir kesiti anlatayım
Ben okuldan kacarken doktora gider bir günlük rapor cıkartır evde tarayıcıdan tekrar düzenleyip kendi kafama göre 7 gün yazardım sabah git müdür yardımcısına ver tamam
Ozaman eokul da rapor görüntüleme diye birsey yoktu sistemde girilen rapor günü neyse o kaydedilirdi ana sistemde doktordan aldıgin rapor gözukmez di bizde bundan faydalanarak sahte rapor hazırlayıp verirdik
Fısattan yararlancaksın
❤
❤
❤
❤
![]()
haklısın reis iyiki var senin gibilerkankam rank kasmak için muhabbet kuranlar var ama biz severek muhabbet ediyoruz rank kendiliğinden kasılıyor kasılmasa da olur haksız mıyım![]()
reis bunu bizde çok yaptık sen anlatınca aklıma geldiEvet beyler size ben lise yıllarımdan bir kesiti anlatayım
Ben okuldan kacarken doktora gider bir günlük rapor cıkartır evde tarayıcıdan tekrar düzenleyip kendi kafama göre 7 gün yazardım sabah git müdür yardımcısına ver tamam
Ozaman eokul da rapor görüntüleme diye birsey yoktu sistemde girilen rapor günü neyse o kaydedilirdi ana sistemde doktordan aldıgin rapor gözukmez di bizde bundan faydalanarak sahte rapor hazırlayıp verirdik
Fısattan yararlancaksın
❤
❤
❤
❤
ozaman beyinler pırıl pırıl ama derse calısmaz
Ayn kankam Şuanda Hem güldüm Hemde Rahatladım yemın ederım İyiki varsınızhaklısın reis iyiki var senin gibiler
sende iyi ki varsın bro eyvallahAyn kankam Şuanda Hem güldüm Hemde Rahatladım yemın ederım İyiki varsınız![]()
![]()
reis deme ya belki yannıs anlasılmadırben anlatıyorum arkadaşlar 6 yıl önce falan kuzenime aşık oldum kötü bi düşünce mi bilmem bana göre değil aşk mı onuda bilmem ama çok seviyordum 1 yıl falan söylemedim ilk başta acaba yanlış mı dedim unutmaya çalıştım yok hani nefes alamazsın ya o biçim bişey var içimde sonrasında söyledim 1 yıl geçmiş tabi yüzyüzeydik ankara ivedik yarışlarındayız yüzüme güldü arabanın içine girdi bende sigaramı attım girdim yanına oturdum konuşuyorum cevap vermiyor gülüyor falan bende tabi ilk defa birini sevmişim söylemişim daha önce sevgilim olmamış tecrübe (0) sonra gülüp gülüp duruyor sonra baktı dedi ki bende bunu söylemeni bekliyordum dedi sonra sarıldım tabi işte seni seviyorum falan öpüşme vs.yok onları konuşamam hiç bir sevgilimle yaşadığımı anlatmam zaten her neyse 3 ay çıktık kanka buluştuk sinemadayız kızın telefon elimde bi mesaj geldi wp'den göksel diye birisi özledim diye mesaj atmış ı am yıkık tabi orda görmemiş gibi yaptım mesaj geldi dedim al bak dedim aldı baktı konuştu sakin bir şekilde panik falan yapmadı kimmiş dedim kız arkadaşım ders çalışmaya çağırıyor dedi orda anladım aldatıldığımı tabi sinema bitti çıktık normal'de onu evine kadar bırakırdım işim var dedim ben gittim arkadaşların yanına içiyoruz tabi wp durum yaptım nerden baksan her içecek var masada köpek gibi içiyorum sonrası yok gözleri bi açtım hastanedeyim kanka soymuşlar beni noldu dedim alkol koması tabii mesaj atmış birsürü yok neden cevap vermiyosun vs aradım açtı tek sözüm şuydu bitti.
yok kankam yanlış falan ortadasende iyi ki varsın bro eyvallah
reis deme ya belki yannıs anlasılmadır
Vaybe Insanın Kendı Kanından Olan Bıle Yapıyorsa aldartma Ben halıma sukredeyım kanka 7 cı sınıfta tanısdım suan sene 2020 :dben anlatıyorum arkadaşlar 6 yıl önce falan kuzenime aşık oldum kötü bi düşünce mi bilmem bana göre değil aşk mı onuda bilmem ama çok seviyordum 1 yıl falan söylemedim ilk başta acaba yanlış mı dedim unutmaya çalıştım yok hani nefes alamazsın ya o biçim bişey var içimde sonrasında söyledim 1 yıl geçmiş tabi yüzyüzeydik ankara ivedik yarışlarındayız yüzüme güldü arabanın içine girdi bende sigaramı attım girdim yanına oturdum konuşuyorum cevap vermiyor gülüyor falan bende tabi ilk defa birini sevmişim söylemişim daha önce sevgilim olmamış tecrübe (0) sonra gülüp gülüp duruyor sonra baktı dedi ki bende bunu söylemeni bekliyordum dedi sonra sarıldım tabi işte seni seviyorum falan öpüşme vs.yok onları konuşamam hiç bir sevgilimle yaşadığımı anlatmam zaten her neyse 3 ay çıktık kanka buluştuk sinemadayız kızın telefon elimde bi mesaj geldi wp'den göksel diye birisi özledim diye mesaj atmış ı am yıkık tabi orda görmemiş gibi yaptım mesaj geldi dedim al bak dedim aldı baktı konuştu sakin bir şekilde panik falan yapmadı kimmiş dedim kız arkadaşım ders çalışmaya çağırıyor dedi orda anladım aldatıldığımı tabi sinema bitti çıktık normal'de onu evine kadar bırakırdım işim var dedim ben gittim arkadaşların yanına içiyoruz tabi wp durum yaptım nerden baksan her içecek var masada köpek gibi içiyorum sonrası yok gözleri bi açtım hastanedeyim kanka soymuşlar beni noldu dedim alkol koması tabii mesaj atmış birsürü yok neden cevap vermiyosun vs aradım açtı tek sözüm şuydu bitti.
ve hala o 3 lü devam ediyorsunuz takılmayaBır gün yaklaşik 6 yıl önce filan gene aynı 3 kafadar birde yanımiza bir arkadaşıda aldık tofaşla mangala gidicez ekip tamam hersey var mangal yapcaz atıs yapıcaz av tufegi almısız 4-5 kutu sacma var 2 kutu ses fisegi havalı tufekte var birisinde neyse gidiyoz ana araba düz yolda durmuyor lastikler kabak radyo desen sony radyo var sesi 30 a getiriyorsun araba stop ediyor tesisat gücü yetmiyor 2500 w haporlör var ama güc yetmiyor amfi ile arabanın farlar yukarı bakıyor böyle bi araba iste
Neyse mangalı kurduk yakıyoz attık etleri falan bizimkiler ben etlere bakerken 2 kutu fisegi saga sola sika sika yakmıslar
Alkol falan var tabi
Sonra tofasa atladık drift cekiyoruz falan sonra bi markete gidip gelcez araba ile farlar yukari bakiyo piknik yaptıgimiz yerde baya yukarda böyle arabayı ben kullanıyorum aksam cökmus önumu görmuyorum tabi yolda refüjde yok ucurumu gordum bir kırdım diresiyonu inanin ucurumun kenarindan iki tekerle bi dondum 50-60 metre araba 2 teker gitti ucurum kenarında sonra araba 4 teker üzerine oturdu baktım arkaya bizimkilerde birsey yok zaten hepsinin kafasi guzeldide birsey anlamadılar dönuste ben kullanacagim icin iyiki alkol almamısim o gün yani![]()
Bunu okuyana helal olsun zor yazdım harbi
Buda böyle bi anımız
Ölümlerden döndük
aaynen kanka denemlisin adı çok hoşHocam Sabah OLması Cok kotu oldu 4 Saat forumdakı arkadasşlara yardım edelım bıraz sorunu olanlara
Hocam Tulump peyniri Nasıl Bişe bu derının ıcıne konanmı qeqeq
sende iyiki varsın broAyn kankam Şuanda Hem güldüm Hemde Rahatladım yemın ederım İyiki varsınız![]()
![]()
Allah bereket versin kankam hakkında hayırlısı neyse o olsun üzmeyin birbirinizi ben şuan hiç bir kıza o gözle bakamıyorum hasar almayın hasar vermeyin kardeş tavsiyesidirVaybe Insanın Kendı Kanından Olan Bıle Yapıyorsa aldartma Ben halıma sukredeyım kanka 7 cı sınıfta tanısdım suan sene 2020 :d
takma bro senden iyisini mi bulacak sen daha iyilerine layıksın zaten o dusunsunyok kankam yanlış falan ortada
İyiki varsın kanka iyi ki varızAyn kankam Şuanda Hem güldüm Hemde Rahatladım yemın ederım İyiki varsınız![]()
![]()
Aynen öyle askere gidip gelelim birini bulacam direk çakacam nikahı beklemeyecem vallatakma bro senden iyisini mi bulacak sen daha iyilerine layıksın zaten o dusunsun