Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir hile arıyordum ama hangisi hatırlamıyorum valla ömrümde oturupta forum kullanmadım bilgimi alır çıkardım ama bunu aktif olarak kullanıyorum sihirli galiba
2015 Zamanları Wolftü Hilesi İcin Bulmuştum Tabi Hileden Sonra Unutup Girmemiştim Pubg’nın İlk Zamanları Tekrar Keşfedip Biraz Daha Aktif Olarak Dönmüş Oldum
Zamanında arkadaşım bir hile için göstermişti kullanmak için kayıt lazımdı kayıt oldum ilk başta sadece hile kullanırdım ama sonra sitenin ilerleyişi hoşuma gitti ve buralara kadar geldim
Reis Yıl 2013 2014 Arasıyldı Wolfteama Para Atamıyorduk Tabi İnina lPaycel Alcak yer yok Biraz Araştırayım Dedim Burayı Buldum İlk Başta Güvenemedim İnternet Kafede Denedim Virüs Olursa ordaki bilgisayar gitsin dedim Çalıştı Tabi Ozamanlar İDM Gerekiyordu Onay vs. için ) Eve Geldim direk indirdim 2018 e Kadar Oynadım 2018 in sonuna doğru Hileyi güncellememeye başladılar kitle kaybı yüzünden Bende Zaten Wolfteamı Bıraktım Şuan PUBG de Hile ile akıyom