müthişş müthiş bir yemek zevki hocam mantı ve hamburger benim de favorilerim arasındamakarna
karnıyarık
mantı
kebap
hamburger
antalyalıyım
ben de ev yapımı mantıyı tercih 3ederim özellikle minik içi kıyma dolu bol mantılar üstüne sarımsaklı yoğurt ve yağğğ offffKurufasulye,pilav, taze fasulye,ev yapımı mantı , patlıcan musakka
off iyi yapılmış bir yaprak sarması benim de 2. favorim olabilir ama manıyı ezdirmemYaprak sarması, Biber Dolması, Mantı, İskender, Lahmacun
arabaşı çorbası yiyen dede aklıma geldi ahahah hocam hiç denemedim açıkçası ve malatyalı arkadaşlarım öneriyorSarma , içli köfte , bulgur pilavı, tavuk sote ve arabaşı çorbası - Angara
mataz nedir hocam ilk defa sizden duydum?sarma,mantı,mataz,kelle paça
reis internete mataz yaz mantı gibi içinde kıyma var ama daha büyük böyle kulak gibi aynı içinde kıyma var çok lezzetliarabaşı çorbası yiyen dede aklıma geldi ahahah hocam hiç denemedim açıkçası ve malatyalı arkadaşlarım öneriyor
Post automatically merged:
mataz nedir hocam ilk defa sizden duydum?
bardakta mı yapılıyo ve kulak gibi derkenreis internete mataz yaz mantı gibi içinde kıyma var ama daha büyük böyle kulak gibi aynı içinde kıyma var çok lezzetli
çerkes yöresine ait sanırım ama aşırı güzel bişey mataz yazıp bak aşığım o yemeğebardakta mı yapılıyo ve kulak gibi derkenD korktum kanki nerenin yöresine ait
Canım çekti valla yapan olsa da yesekben de ev yapımı mantıyı tercih 3ederim özellikle minik içi kıyma dolu bol mantılar üstüne sarımsaklı yoğurt ve yağğğ offff
İngilizceden çevrilmiştir-Genellikle psyhaluje veya haluš olarak adlandırılan Mataz, Çerkes mutfağında doldurulmuş köfte. Mayasız hamurun ceplerini bir dolgu etrafına sararak ve kaynar suda pişirerek yapılırlar.çerkes yöresine ait sanırım ama aşırı güzel bişey mataz yazıp bak aşığım o yemeğe
vallaha kral bana halam felan yapıyordu bana mataz dediler öyle kaldı aklımda mataz yazınca çıkıyor zatenİngilizceden çevrilmiştir-Genellikle psyhaluje veya haluš olarak adlandırılan Mataz, Çerkes mutfağında doldurulmuş köfte. Mayasız hamurun ceplerini bir dolgu etrafına sararak ve kaynar suda pişirerek yapılırlar.
hocam haluj desen anlardım mataz ı ilk defa duydum evet biliyorum tadı da pek lezzetli
baba tarafı göçmen herhalde hocamvallaha kral bana halam felan yapıyordu bana mataz dediler öyle kaldı aklımda mataz yazınca çıkıyor zaten
hocam patates yemeği nasıl bir yemek çok spesifik anlattın maşallahPatates yemeği, hamburger, pizza, adana dürüm, mantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?