Bal porsuğu
Seçkin Üye
Pilavda ketçap seviyorum dersen senle iyi bir dost olabilirizpılav yogurt sogan
Pilavda ketçap seviyorum dersen senle iyi bir dost olabilirizpılav yogurt sogan
golot nerenin yemeği o nasıl bir yemek kardeşim ilk defa duydumnohutlu tavuklu pilav, kara lahana , mantı , golot , tavuk çorbası, Trabzon
Bizim oralar da golot ve loş diyorlar nasıl anlatayım hamur açılır tavada pişirilir daha sonra üstüne tereyağı ve ne tür peynir istersen koyar ister sarar yersin ister hamurların kenaralarından koparıp tereyağa ve peynire sürüp yersingolot nerenin yemeği o nasıl bir yemek kardeşim ilk defa duydum
Farklı bi lezzet galiba kanka onun kendine has pişirme yöntemi vardır bizimkilere söylesek katmer gibi yapar önümüze atarlarBizim oralar da golot ve loş diyorlar nasıl anlatayım hamur açılır tavada pişirilir daha sonra üstüne tereyağı ve ne tür peynir istersen koyar ister sarar yersin ister hamurların kenaralarından koparıp tereyağa ve peynire sürüp yersin
hocam pilav tavuk yersin ama protein çünküBrokoli, yoğurtlu yulaf, pilav üstü tavuk ve bol bol inek gibi yeşilliksporcuyum
patetes kızartmasıArkadaşlar herkes en sevdiği 5 yemeği ve nereli olduğunu yazabilir mi çoğunluğun sevdiği yemekleri oylamaya koyacağım
edit: benim de ensevdiğim tek geçtiğim yemek mantı ve ardahanlıyım xD
bu forumda ardahanlı olan var mı bir de onu çok merak ediyorum