Herkes Küçükken Oynadığı Oyunu Yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Başlıktanda gördüğünüz gibi herkes küçükken oynadığı oyunları yazsın resim koyarsada güzel olur biraz duygulanalım eskilere gidelim ilk ben başlayayım oyununun ismi: Freedom Fighters baya oynardım şimdi ise bulmak zordur şimdi ise sıra sizde :D
2341235-freedom_2012_01_09_19_43_41_75.jpg

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ulan gta sa yı sırayla oynardık olen kalkıyordu :D benı hep kandırıyorlardı :D

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kucukken futboll oynardım 7 8 yasında gtasa yı ınternet kafede oynardım gtasa yı erişilmez oyun gıbı gorurdum hep derdımkı aha burda gtasa var hemen oynuyum baska yerde bulamam diordum :)

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kucukken futboll oynardım 7 8 yasında gtasa yı ınternet kafede oynardım gtasa yı erişilmez oyun gıbı gorurdum hep derdımkı aha burda gtasa var hemen oynuyum baska yerde bulamam diordum :)
Şimdi ise gta 5 olmayan kafeye girilmiyor :D mta da elegy ile az drift atmadık yarışmalar felan olurdu ne günlerdi be

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ne hatası verıyordu mta nın hatalarınnı cozumlerını hepsını bılırım dıscord varsa gel yardımcı olayım.
Bi mod indirmiştim gta ya ondan oldu bende silmek istemedim ama yakında başlayacağım yine drift felan atarım eskisi gibi veyatta yarış felan :D

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Samsung'un böyle yukarı kaydırınca aşagıda tuşlar beliren bir telefonu vardı ismini hatırlamıyorum.Içimde forgotten warrior vardı akşama kadar başından kalkmaz onu oynardım kaç kere bitirmişliğim var.

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Samsung'un böyle yukarı kaydırınca aşagıda tuşlar beliren bir telefonu vardı ismini hatırlamıyorum.Içimde forgotten warrior vardı akşama kadar başından kalkmaz onu oynardım kaç kere bitirmişliğim var.
Babaannemin telefonunda vardı efsane ya

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben çok küçükken evde ps1 vardı o zamandan beri oyun oynuyorum çocukluğumun oyunları ( ps1 ) tomb raider gta 1 ( ps2 ) time splitters 2 , castlevania , devil may cry 1 , altered beast , crash , zone of the enders ( pc ) wizard 101 . Hala PS2 koleksiyonu yapıyorum 3 ps2 ( 1 tanesini sattım 3 kaldı ) ve 30 küsür orjinal 10 larca kopya oyun :) hala oynuyorum . Anılara gitti kafam .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...