Herkese Merhabaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhabalar Benim adım Enes 18 yaşındayım 3 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum yaklaşık 2 yıl önce sağlık lisesi okuyordum bıraktım ve acığa gectim acıktan lise okumaya devam ediyorum aynı zaman aile şirketimiz var plastik enjeksiyon makinesinde calışıyorum yani plastik üretimi
yapıyorum sorusu olan varsa alaabilirim :D
1589198445139.png

Son düzenleme:
Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
merhaba kardeşim bende zafer tanıştığıma memnun oldum motorsikletinin markası ne

Üye
6 HİZMET YILI
bende dogukan tanıştıgıma memnun oldum enjok makinesi ne üretiyosunuz oyuncak filanmı

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de Muhammet tanıştığıma memnun oldum dostum. Tekerine taş değmesin. Ben de yaklaşık 4 yıldır motor kullanıyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
genç yaşta motorla riske atma kendini

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vay be resdimdeki motor güzelmiş :D
Post automatically merged:

bence her araçta risk var önemli olan dikkatli olmamız

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Plastik enjeksiyon nedir hocam

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben de Muhammet tanıştığıma memnun oldum dostum. Tekerine taş değmesin. Ben de yaklaşık 4 yıldır motor kullanıyorum.
bende memnun oldum reis seninde öyle çok kayıplarımız oldu 5 yakın arkadaşımı toprağa verdik :/ bende cok kaza yaptım ama bu kadar ciddi yapmamıştım yaklaşık 7 aydır motosiklet kullanmıyorum depoda yatıyor öyle motorum canım cok istiyor ama peder de izin vermiyor bilmiyorum ne yapıcam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bence hiç sürme benim tandıpğım var yaklaşık 6 ay öncemi ne motosiklet kazası yaptı zar zor yüremeye başladı her yeri alçalı falan ecel geliryorum demez bence hiç elleme

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar Benim adım Enes 18 yaşındayım 3 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum yaklaşık 2 yıl önce sağlık lisesi okuyordum bıraktım ve acığa gectim acıktan lise okumaya devam ediyorum aynı zaman aile şirketimiz var plastik enjeksiyon makinesinde calışıyorum yani plastik üretimi
yapıyorum sorusu olan varsa alaabilirim :D
Aramıza hoşgeldin kardeş

plastik enjeksiyon ne oluyor tam olarak?
en basiti 5lik su şişesini ve kapaklarını üreten firmalar :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
plastik enjeksiyon ne oluyor tam olarak?
plastik enjeksiyon makinesinde günlük hayatta kullandığın aklına ne gelirse plastik herşeyi basan bir makinedir örnek veriyorum mouse kalıbı klavye kalıbı araba tamponu yani ne kalıbını koyarsan plastik adı altında onu basan birşey
vay be resdimdeki motor güzelmiş :D
Post automatically merged:

bence her araçta risk var önemli olan dikkatli olmamız
teşekkür ederim :D aynen öyle haklısın ama bazen kendi dikkatinizde yeterli olmuyor cünkü yaptıgım kazaların hepsinde arabalar bana carptı (arkadan yandan önden :D )

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba kardeşim zor ısın varmis

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
plastik enjeksiyon makinesinde günlük hayatta kullandığın aklına ne gelirse plastik herşeyi basan bir makinedir örnek veriyorum mouse kalıbı klavye kalıbı araba tamponu yani ne kalıbını koyarsan plastik adı altında onu basan birşey

üniversite için bununla alakalı bir bölüm okumayı düşünüyor musun?
bence gayet işine yarayabilir.
cevapladığın için teşekkürler bu arada :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI

teşekkür ederim :D aynen öyle haklısın ama bazen kendi dikkatinizde yeterli olmuyor cünkü yaptıgım kazaların hepsinde arabalar bana carptı (arkadan yandan önden :D )
işte diyorum ecel bu gelirim diyosa gelir sen yinede tedbiri elden bırakma

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bide daha yaşında erken o yüzden diyorum evlenmeden barklanmadan küt kazada el fatiha olur allah korusun

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aslında yaptığımız işin diplomalik pek bir olayı yok o yüzden gerek duymuyorum hatta hicbir planım yok üni ile ilgili :D
işte diyorum ecel bu gelirim diyosa gelir sen yinede tedbiri elden bırakma
bıraktım işte kullanmıyorum 7 aydır ama dedigim gibi cok canım cekiyor motor sesi duyunca falan şey diyorum ah ulan motorum olsa bunlara ne saplarım hee falan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...