Seçkin Üye
bajaj pulsar ns200merhaba kardeşim bende zafer tanıştığıma memnun oldum motorsikletinin markası ne
bende memnun oldum hobi malzemeleri daha cok örnek veriyim mangal yelpazesi perde topu vb gibibende dogukan tanıştıgıma memnun oldum enjok makinesi ne üretiyosunuz oyuncak filanmı
bende memnun oldum reis seninde öyle çok kayıplarımız oldu 5 yakın arkadaşımı toprağa verdik :/ bende cok kaza yaptım ama bu kadar ciddi yapmamıştım yaklaşık 7 aydır motosiklet kullanmıyorum depoda yatıyor öyle motorum canım cok istiyor ama peder de izin vermiyor bilmiyorum ne yapıcamBen de Muhammet tanıştığıma memnun oldum dostum. Tekerine taş değmesin. Ben de yaklaşık 4 yıldır motor kullanıyorum.
Aramıza hoşgeldin kardeşMerhabalar Benim adım Enes 18 yaşındayım 3 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum yaklaşık 2 yıl önce sağlık lisesi okuyordum bıraktım ve acığa gectim acıktan lise okumaya devam ediyorum aynı zaman aile şirketimiz var plastik enjeksiyon makinesinde calışıyorum yani plastik üretimi
yapıyorum sorusu olan varsa alaabilirim
en basiti 5lik su şişesini ve kapaklarını üreten firmalarplastik enjeksiyon ne oluyor tam olarak?
plastik enjeksiyon makinesinde günlük hayatta kullandığın aklına ne gelirse plastik herşeyi basan bir makinedir örnek veriyorum mouse kalıbı klavye kalıbı araba tamponu yani ne kalıbını koyarsan plastik adı altında onu basan birşeyplastik enjeksiyon ne oluyor tam olarak?
teşekkür ederimvay be resdimdeki motor güzelmiş
Post automatically merged:
bence her araçta risk var önemli olan dikkatli olmamız
plastik enjeksiyon makinesinde günlük hayatta kullandığın aklına ne gelirse plastik herşeyi basan bir makinedir örnek veriyorum mouse kalıbı klavye kalıbı araba tamponu yani ne kalıbını koyarsan plastik adı altında onu basan birşey
üniversite için bununla alakalı bir bölüm okumayı düşünüyor musun?
bence gayet işine yarayabilir.
cevapladığın için teşekkürler bu arada
işte diyorum ecel bu gelirim diyosa gelir sen yinede tedbiri elden bırakmaplastik enjeksiyon makinesinde günlük hayatta kullandığın aklına ne gelirse plastik herşeyi basan bir makinedir örnek veriyorum mouse kalıbı klavye kalıbı araba tamponu yani ne kalıbını koyarsan plastik adı altında onu basan birşey
teşekkür ederimaynen öyle haklısın ama bazen kendi dikkatinizde yeterli olmuyor cünkü yaptıgım kazaların hepsinde arabalar bana carptı (arkadan yandan önden )
Aramıza hoşgeldin kardeş
en basiti 5lik su şişesini ve kapaklarını üreten firmalar
aslında cok kolay sadece başında durup hammadde yüklüyorsun düğmeye basıyorsun kendisi basıyor zatenMerhaba kardeşim zor ısın varmis
bıraktım işte kullanmıyorum 7 aydır ama dedigim gibi cok canım cekiyor motor sesi duyunca falan şey diyorum ah ulan motorum olsa bunlara ne saplarım hee falanişte diyorum ecel bu gelirim diyosa gelir sen yinede tedbiri elden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?