🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Vallaya hatırlayan vardır belki sniper modunda hk-mc ile yargı dağıtan tayfa ile büyüdükoyunun en güzel zamanlarıydı işte özlenen günler diyebiliriz![]()
Vallaya hatırlayan vardır belki sniper modunda hk-mc ile yargı dağıtan tayfa ile büyüdükoyunun en güzel zamanlarıydı işte özlenen günler diyebiliriz![]()
deme deme ağlayacaz artık yaVallaya hatırlayan vardır belki sniper modunda hk-mc ile yargı dağıtan tayfa ile büyüdükHerkesin en sevdiği karater hamadah özel versiyon yeşil saçları dik karizma karakterdi.
![]()
Çöp oyun aga wolftü valo vs varkenwolftü bitti diye duydum ben ama artık ne hile ne bişi yapılcakmış , o ateş barut boktan karakterler çıktı ve bitti![]()
en iyi silah elverici idi onlar sonradan geldiAA12-MC HK Chris full paket Elverici-SL bunlar oyunun en iyi silahlarıydı en çok eğlendiğimiz dönemdi![]()
Oyundaki bana göre en iyi silah almak için 4 5 kere ölüp aldığım silahı söyleyeyim duygulan az Elverici L.E - Elverici F.Een iyi silah elverici idi onlar sonradan geldi
rahat 15 20 dakka yeşil oda boşalmasını beklerdim ilk el alayım diyeOyundaki bana göre en iyi silah almak için 4 5 kere ölüp aldığım silahı söyleyeyim duygulan az Elverici L.E - Elverici F.E
bende seviyorum karsılıksız yardım ediyorlarwolftü dönemin de ben de memoryhackers ile tanışmıştım iyi ki tanışmışım tslerine gidip kurucular ile konuşma şansı bile bulmuştum iyi insanlar dı yardımcı olmaya çalışıyorlar dı pek yakından tanımasam da genel olarak bu formu seviyorum.