Selam ben forumda yeni değilim ama pek sizi tanımıyorum.Modlarıda tanımıyorum, isimlerini dahi bilmiyorum.Artık tanışma vakti.Adım Emir(Aslında Emirhan ama Emir daha çok hoşuma gidiyor.)Yaşım 17, soyadımı söylemeye gerek yok
2 fake 1 gerçek hesabım var(facebook) instagram kullanıyorum aynı yine 2 fake 1 gerçek hesabım var,twitter pek aktif kullanmıyorum,messenger kullanıyorum Tel No vermem,whatsapp da kullanıyorum.Belli oyunlarda yaşım 18 çünkü +18 olduğu için 18 yapıyorum.Okul hayatım iyi.Meslek olarak Bilgisayar Mühendisi, Bilgisayar Programcısı yada Bilişim uzmanı vs... olmak istiyorum.Göründüğü üzere PC kullanmayı seviyorum.Günde 8,10 saat başındayım.(PC nin)Zayıfım, Saçlarım dalgalı, Tenim Hafif kumral, İstanbul/Kadıköy(Mabedimiz) doğumluyum, Aslen Bursalıyım, Sevgilim oluyo
Sosyalim, Barışçıl ve Sevecenim, Çoğu zaman dayak yerim(Lisede Olduğum için), ATATÜRK çüyüm, PC oyunlarından zevk alırım, Egoistim(Yalan yok), Gömmeyi severim, Sınava hiç çalışmam Notlarım orta(geçiyorum yani).Öyle daha ne anlatıyim eğer aklıma bişey gelirse
eklerim.Lütfen nickimi değiştirin.Saygılar Sevgiler İyİ Forumlar.
Tanıyalım Tanışalım.
Nick Olarak:SqullSmas Olarak değiştirmenizi RİCA ederim.
eklerim.Lütfen nickimi değiştirin.Saygılar Sevgiler İyİ Forumlar.
Tanıyalım Tanışalım.
Nick Olarak:SqullSmas Olarak değiştirmenizi RİCA ederim.