- Yasaklandı
Gta tarzı değil tarayıcı oyunugta tarzu işey herhalde bence gerek yok para yatırmaya daha iyi yöntemler var para kazanmak için
Tarayıcı oyunu sadece tıklıyorsun görsel hiçbirşey yokyeni duydum nasıl bir oyun?
Çoklu oyunculu dan kastınız nedirnasıl bi oyun bu
çoklu oyunculu oluyomu
Hayır oyun yazı sadece mesela birini öldüreceğim zaman dedektif tutuyorsun her şehirde 8 şehir var dedektifler buldumu posta kutuna mesaj geliyor dedektifler x isimli gangsteri buldu diye öldür kısmından kurbanın ismini yazıyorsun kaç k mermi sıkacagını yazıyorsun öldür diyorsun adam balıklar içinde yüzüyor der ölürse cebindeki paraların hepside senin olur umarım bu yazdigimdan oyunun nasıl bir tarz olduğunu anlamisssindirnası bir oyun knk bu yani savaşmı ?
Kanka fena para dönüyor oyunda eğer para kazanmak istiyorsan çok fazla cihazın in olması lazım çünkü aynı cihazda birden fazla hesap acarsan adminler ban atar ama 4 server var com tr pt nl bunlardan aynı cihazda birer hesap acsan sıkıntı olmaz. Ayda bir memur maaşı rahat kazanılır kankaİlk defa duydum bende ama anlattıklarına bakılırsa çok para yatırıyorlarmış
Dostum nasıl yani 2005 ten beridir oynuyorumtosuncuk olmasın bu
Dostum sifirlanmasada oyunda oyuncu kalmaz herkes birbirini oldururdostum sıfırlanacaksa o kadar para verilmesi mantıksız geldi :/