Herkesin Dikkatine !! BİLGİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI

Arkadaşlar DWORD HACK ile ilgili sorunlarınız için veya forum ile ilgili sorunlarınız için bu bölümü değilde bu bölümde konu açarsanız sorununuza daha hızlı çözüm gelebilir ve daha doğru kullanalım Forumumuzu !!!

TÜM ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
!!!!!!

YARDIM BÖLÜMÜNE GİTMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bu Konununda burda olmaması gerekiyor :D :D Off-Topic veya Yardım yerinde olması gerekir :) :) :) :) :D :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:
Bu Konununda burda olmaması gerekiyor :D :D Off-Topic veya Yardım yerinde olması gerekir :) :) :) :) :D :D

ama arkadaşlarımız buraya açtıkları için oraya açsam anlamı kalmıcak hep buraya açanlar görsün bunu da Yardım bölümüne açsınlar konuyu..  :D :D

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Monster' Alıntı:
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:

ama arkadaşlarımız buraya açtıkları için oraya açsam anlamı kalmıcak hep buraya açanlar görsün bunu da Yardım bölümüne açsınlar konuyu..  :D :D

Haklısın nediyim aslında panodan takip ediyorum ben konuları o bakımdan dedim.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:
Monster' Alıntı:
NickBeLiRSiZZ' Alıntı:

Haklısın nediyim aslında panodan takip ediyorum ben konuları o bakımdan dedim.

Tmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...