Bir kaç gündür şu exploit denen olayları görüyorum. Ne olduğunu bilmediğim için internette araştırma yaptım. Dakika 5de tek atıyorlar sc ile vesaire fakat bunlar nasıl oluyor? Exploit tam olarak nedir ve nasıl yapılıyor açıklayabilir mi biri lütfen?
karakterlerin exploitleri var sion exploit ultisindeyken 360 dönmesini sağlar yasuo exploit hortum süresini sıfırlar vs. kısacası oyunu bozuyor gibi birşey her scriptte de olmuyor tam çalışma mantığını da bilmiyorum neye göre hangi karakterde var onu da bilmiyorum geçen sefer reksai exploit vardı tek atıyordu fixlendi
Peki herhangi bir öğretici var mı? Sc içinde otomatik gelen exploitler var sanırım. Bunları keşfetmenin tek yolu heroyu antremanda denemek midir yoks başka bir methodu var mı?
karakterlerin exploitleri var sion exploit ultisindeyken 360 dönmesini sağlar yasuo exploit hortum süresini sıfırlar vs. kısacası oyunu bozuyor gibi birşey her scriptte de olmuyor tam çalışma mantığını da bilmiyorum neye göre hangi karakterde var onu da bilmiyorum geçen sefer reksai exploit vardı tek atıyordu fixlendi
knk oyundaki bazı şeyleri bozuyor aslında mesela sionun dönme sşeyi reksai bnin kaldırma hasarı bard ın ultiis olması lazım bunun gibi heronun skillerinde bozukluğu kullanarak hile yapması