Hero Exploit Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir kaç gündür şu exploit denen olayları görüyorum. Ne olduğunu bilmediğim için internette araştırma yaptım. Dakika 5de tek atıyorlar sc ile vesaire fakat bunlar nasıl oluyor? Exploit tam olarak nedir ve nasıl yapılıyor açıklayabilir mi biri lütfen?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karakterlerin exploitleri var sion exploit ultisindeyken 360 dönmesini sağlar yasuo exploit hortum süresini sıfırlar vs. kısacası oyunu bozuyor gibi birşey her scriptte de olmuyor tam çalışma mantığını da bilmiyorum neye göre hangi karakterde var onu da bilmiyorum geçen sefer reksai exploit vardı tek atıyordu fixlendi

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Peki herhangi bir öğretici var mı? Sc içinde otomatik gelen exploitler var sanırım. Bunları keşfetmenin tek yolu heroyu antremanda denemek midir yoks başka bir methodu var mı?
karakterlerin exploitleri var sion exploit ultisindeyken 360 dönmesini sağlar yasuo exploit hortum süresini sıfırlar vs. kısacası oyunu bozuyor gibi birşey her scriptte de olmuyor tam çalışma mantığını da bilmiyorum neye göre hangi karakterde var onu da bilmiyorum geçen sefer reksai exploit vardı tek atıyordu fixlendi

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
sc içindeki exploitleri diyorsan çok yok 2-3 tane var. sion ultisi ve yasuo q reseti

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ah o eski mahvolmuş exploiti :D hatıralara gittim exploit kullanma kardşeim ban riski çok yüksek şuan bizim benim bildiğim aktif bi exploit yok

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
knk oyundaki bazı şeyleri bozuyor aslında mesela sionun dönme sşeyi reksai bnin kaldırma hasarı bard ın ultiis olması lazım bunun gibi heronun skillerinde bozukluğu kullanarak hile yapması

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ban riski cok yüksek bi ara sion exploit kullaniyodum 10 tane filan hesabim banlandi

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
ban riski yüksek olan bişey yapma

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
exploit kullanmak tehlikeli, çok belli oluyor her konuda. Yüksek ihtimalle hızlıca banlanırsın, değmez bile.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka karaktere tek atmıyor aslında karakterin canını cok aza çekiyor ve senin onu öldürmeni sağlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yasuo hortum reset illaki yt de görmüşsündür sion ultisiyle bi anda arkasını dönüyo bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
öğretici bir video olsa güzel olurdu

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyunun açıklarından faydalanarak yapılan illegal bişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...