Hesabimi onaylayamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaslar gmailime hicbir turlu bildirim gelmio memoryle gamil dogru ama gelmior  hesabimi onaylamam gerek onaylanmiyan hesaplar 1 hafta icinde kapaniyor yardim edin gmail dogru yapiorm gelmior sifremi unutun dedim ona da gelmedi

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Öncelikle Selamun Aleyküm Hesabını Onaylaman İçin Belli Başlı Kurallar Var Onları Okumanı Tavsiye Ederim Senin Dediğin İle Sadece Kayıtlı Üye Olunuyor İyi Geceler Kolay Gelsin.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Soresbaba' Alıntı:
Kardeşim Öncelikle Selamun Aleyküm Hesabını Onaylaman İçin Belli Başlı Kurallar Var Onları Okumanı Tavsiye Ederim Senin Dediğin İle Sadece Kayıtlı Üye Olunuyor İyi Geceler Kolay Gelsin.

Aleykum selam ben onayli uyeden bahsetmiyorum gmailime memory ile hicbirsey gelmior onyalmam icin linkde gelmio hesabim 1 hafta icinde kapanacak yani nasil yapcam gmail dogru ama gelmior bise

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim Galiba Burda Gmail Çalışmıyor Ama Bilmiyorum Benim Bildiğim Herkez Hotmailden Yapıyor Onaylamaları Dediğim Gibi Pek Bi Bilgim Yok.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Soresbaba' Alıntı:
Kardeşim Galiba Burda Gmail Çalışmıyor Ama Bilmiyorum Benim Bildiğim Herkez Hotmailden Yapıyor Onaylamaları Dediğim Gibi Pek Bi Bilgim Yok.
Kurucuya yazdim da acik degil baska biri vardir diye sdusundm de neyse eyw

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
hesabın onaylı zaten sorun yok :D spam olarak geliyodur maillerine onu kontrol et :D

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
hesabın onaylı zaten sorun yok :D spam olarak geliyodur maillerine onu kontrol et :D

Kontrol etim bos diyor kapadm actm gine bos diyor yani  degistirme sansm var mi acaba

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
OOOOOO Kurucu yanıt verdi sanki ilk defa görüyorum :D neyse kardeşim galiba profilden olması lazım tam bilmiyorum yoksada bilmyiorum bişey diyemem.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kingmemo213' Alıntı:
KArdeşim onaaylı Üye olman İçin 10 knun ve 25 yorum un olması lazım eyer işine yaradıysa rep vermeyi unutma :D

Aga senin turkce hocana selamlar yazdigim konuyu birdaha oku istersen ya da yorumlari oku bide gelmis rep istiosun hey ALLAHIM ya  :D

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
MrMajeste' Alıntı:
Kardeş Bana Da Öyle Birşey Gelmedi Sen Yeniden Aktivasyon Kodu İste Eğer Hesap Onaylandı Diyorsa Olmuştur

Aga sifr unutum dedigim halde yoh gelmio spama bile baktm pc formatladikdan sonra epostayi degistircem olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...