Riot sitesinde bölge N/A yazıyor bu ne anlama geliyorBu hatanın nedeni, hesap oluşturma sırasında girdiğiniz bilgilerin doğru olmaması veya hesabınızın doğru bir şekilde yapılandırılmamış olması olabilir. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Bu adımlar sorunu çözemezse, platformun sorunla ilgili belirli bir çözümü olabilir. Bu durumda, platformun belgelerini veya destek kaynaklarını kontrol ederek sorunu çözmeniz gerekebilir.
- Kullanıcı adı ve şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun.
- Hesabınızı oluşturduğunuz ülkeyi ve sunucuyu doğru seçtiğinizden emin olun. Bazı platformlar, kullanıcılara yalnızca belirli ülkelerden veya sunuculardan hesap oluşturma izni verir.
- Hesap oluşturma sırasında girdiğiniz bilgileri doğrulayın ve gerektiğinde güncelleyin.
- Eğer sorun devam ederse, platformun destek ekibi ile iletişime geçin ve sorunu açıklayın.
"Region N/A" (YOK) ifadesi, Riot Games'in sunucu bölgesi bilgisini belirleyemediği anlamına gelir.Riot sitesinde bölge N/A yazıyor bu ne anlama geliyor
Ticket açsam düzeltirlermi hesap botted ticket açmak problem yaratırmı"Region N/A" (YOK) ifadesi, Riot Games'in sunucu bölgesi bilgisini belirleyemediği anlamına gelir.
eskiden mevcut olan fakat sonradan kapatılan bir sunucuya ait olabilir hesap
Ticket açmak, LoL destek ekibi ile iletişim kurmanın en iyi yollarından biridir. Destek ekibi, size en kısa sürede yanıt vererek sorununuzu çözmeye çalışacaktır. Ancak ticket açarken, aldığınız hesap ile ilgili bilgileri ve yaşadığınız sorunu detaylı bir şekilde açıklamalısınız "hesabı satın aldığınızı söylemeyin ban atarlar hesap paylaşımı yasaktır" ama diğer türlü bir sorun olmazTicket açsam düzeltirlermi hesap botted ticket açmak problem yaratırmı
riot destek 10 dakikada cevap veriyorda biz mi bilmiyoruz bilader o nasıl soru en az 3 gündür yanıt süresiçözdünüz mü sorunu
Denedim fakat sonuç alamadım ticket açtım dönüş olursa bildiririmMerhaba, bir bakmanızı öneririm;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam tickettan olumlu cevap gelmezse eğer aldığınız kişiye söyleyin gidin o size yenisini versin hesap olarakDenedim fakat sonuç alamadım ticket açtım dönüş olursa bildiririm
Bi tane siteden aldım adını vermek yasaktır diye yazmıyorum kısaltması gs ne canlı destek aktif ne discordu var ne satıcısı var en üstte çıktı diye aldım şimdi ticketla uğraşıyom bi sürü soru soruyolar salcam hesabı zaten başka hesap aldım bununla uğraşana kadar ohooHocam tickettan olumlu cevap gelmezse eğer aldığınız kişiye söyleyin gidin o size yenisini versin hesap olarak
Hocam keşke öneri isteseydiniz hesap almadan önce ben size öneri yapardım veya başka arakdaşlarda yapardı böyle şeylere gerek kalmazdıBi tane siteden aldım adını vermek yasaktır diye yazmıyorum kısaltması gs ne canlı destek aktif ne discordu var ne satıcısı var en üstte çıktı diye aldım şimdi ticketla uğraşıyom bi sürü soru soruyolar salcam hesabı zaten başka hesap aldım bununla uğraşana kadar ohoo
Maalesef aklıma gelmedi önerebileceğin güvenilir site varsa söylermisin ona göre alıyım bir dahakineHocam keşke öneri isteseydiniz hesap almadan önce ben size öneri yapardım veya başka arakdaşlarda yapardı böyle şeylere gerek kalmazdı
Hocam dm den yazarsan daha iyi önereyimMaalesef aklıma gelmedi önerebileceğin güvenilir site varsa söylermisin ona göre alıyım bir dahakine