Hesabınızın güvenliğini sağlamamıza yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Mail olarak kullandığım epostamın telefon numarasını güncellemedim ve bir güvenlik doğrulama duvarı geliyor başka yöntem ile yapıp eposta yazıyorum epostaya gelen mail yeniden form gönder geliyor bunu nasıl aşarım bilen varmıdır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
banada oluyodu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama biraz bekle, başka bir yöntem deneye tıkla

schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
bende de aynı sorun var şifre değiştirdim her boku temizledim. hala aynı şey diyor.

Üye
2 HİZMET YILI
eğer e postayı kurtaramıyorsan tel no gir yada eski kullandığın e postayı gir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ikincil e-posta adresini hatırlıyorsan belki o şekilde kurtarabilirsin hani hesap oluşturduğumuzda asıl e-posta ve ikincil e-posta olarak oluştururuz ve ikiside birbirinden farklı olur ne demek istediğimi anlamışsındır umarım çözümü bulursun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aynı şeyi yaşamıştım ve çözüm olarak hesabı kullanmayı bırakmıştım çünkü çok ugraştım başaramadım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Maile bilgi gelmiş olabilir kanka bende yaşamıştım nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama sanırım mail içi biryerden halletmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Spam klasörüne düşmüş olabilir kontrol et istersen

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
düzeldi mi son durum nedir merak ettim aynısı oldu

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sorununuzu aşmak için birkaç seçeneğiniz var:

1. Telefon numaranızı ekleyin:

• E-posta adresinizle ilişkili bir telefon numaranız varsa, Hesap Kurtarma sayfasına giderek ekleyebilirsiniz.
  • Bu, Google'ın kimliğinizi doğrulamasına ve hesabınıza erişmenize yardımcı olacaktır.

2. Yedek e-posta adresinizi kullanın:

• Hesabınızla ilişkili bir yedek e-posta adresiniz varsa, Hesap Kurtarma sayfasında kullanarak kimliğinizi doğrulayabilirsiniz.
  • Google, size bir doğrulama kodu gönderecek ve bu kodu kullanarak hesabınıza erişebileceksiniz.

3. Google'a kimlik belgesi gönderin:

• Telefon numaranız veya yedek e-posta adresiniz yoksa, Google'a kimlik belgesi gönderebilirsiniz.
  • Google, kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınıza erişmenize izin verecektir.

4. Google Destek ile iletişime geçin:

• Yukarıdaki seçeneklerden hiçbiri işe yaramıyorsa, Google Destek ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Destek ekibi, sorunu çözmenize yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır.

E-postanıza gelen "yeniden form gönder" mesajı:

E-postanıza gelen "yeniden form gönder" mesajı, Google'ın kimliğinizi doğrulayamadığı anlamına gelir. Bu mesajı görüyorsanız, yukarıdaki seçeneklerden birini kullanarak kimliğinizi doğrulamanız gerekir.

Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. E-postanıza gelen "yeniden form gönder" bağlantısına tıklayın.
  2. Kimliğinizi doğrulamak için bir telefon numarası veya yedek e-posta adresi ekleyin.
  3. Google'a kimlik belgesi gönderin.
  4. Google Destek ile iletişime geçin.

Bu adımları izleyerek e-posta adresinizin telefon numarasını güncellemeniz ve e-posta göndermeniz mümkün olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...