Hesap a Biri Giriyorsa Nasıl Anlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşalr Bir Ara Kaneki_Kun Adlı Oyuncuyla Aramda Dolandırma Sıkıntısı Olmuştu Hesabı Geri Aldım Bügün Wolfa Girdiğimde Ege Adlı Bir Oyuncu Hesaptan Ne Zaman Çıkcan Ben Girecem Dedi Ve Çarın Msnsi Var Çara Biri Giriyorsa Nasıl Anlarım Bundan 1 Saat Önce Sunucuyla Bağlantı Kesildi Diye Bir Hata Aldım Alakası Varmıdır Nolur Korkuyorum Şu An Çar Benim Açımdan Çok Değerli.

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeş Çarını Ele Geçirmişler Çara Biri Girince Sunucuyla Bağlantı Kesildi Hatası Alıyorsun Başka Şeylerdede Çıkıyorda Bendede Öle Olmuşyu Çarın Sifresini Degiştirip Çalmışlar Meger.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Ya Kardeş O Kaneki_Kun Dan Çaarı Geri Aldımda Şöyle Dedi Sen Görecen Çarı Vermem İçin Ağlıyacan Diyodu Çarın Şifresini Değiştirsem Bidaha Girebilirmi Yoksa Çarın Şifresini Hack Programıylamı Kırıyor?

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Ya Kardeş O Kaneki_Kun Dan Çaarı Geri Aldımda Şöyle Dedi Sen Görecen Çarı Vermem İçin Ağlıyacan Diyodu Çarın Şifresini Değiştirsem Bidaha Girebilirmi Yoksa Çarın Şifresini Hack Programıylamı Kırıyor?

Çar Msnli İse Alabilir Şifreyi.

ExpertMurderer' Alıntı:
Kardeşim Korkmana Hiç Gerek Yok Eğer Msn Sende İse Şİfremi Ms neden Değiştir Bidaha Gİremezler Çarına.

Aynen Kardeşim Bölede Yapabilirsin

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Bide Ben İlk Başta O Çarı Açtığımda Sallama E posta Yapmıştım Sonradan Sallama Eposta Adına Msn Açmıştım Msn Güvenlikli Değil Fazla Sadece 2. Eposta Var Bügün Nakit Yatıracağımda Korkuyorum Sizce Yeni Çar Açıp Sıkı Güvenlikli Maillerim Üzerinemi Açsam Doğru Olur Yoksa O Çaramı Yatırıyım? Yeni Çar Açarsam Açaçağım Mail Çok Güvenlikli.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Zamanında Bende Aynı Bi Duruma Düştüm Nakit Çektim Msn Güvensizdi Çalındı Çar A L L A H TA N Fazla Para Yatırmamıştım.

Kardeşim Beni Dİnlrsen Yeni Hesap Aç Paranı Yatır. Ama Bence Bu Oyuna Artık Para Vermeyin. Oyunun ****** Sıçtılar.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bu Sefer Farklı Biri Mesaj Attı Hesaptan Ne Zaman Çıkcan Ben Girecem Diyor Trolmü Yiyorum Artık Ya Canımı Sıktı Hepsi Kaneki_Kun Un ******** Mi Ya Of

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...