Hesap alırken dolandırılmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
  • Merhabalar son zamanlarda hesap alırken çok fazla dolandırılan insanlar gördüm en azından sitedeki bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek ve hesap alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini aşşağıdaki listede sıraladım.
  1. Öncelikle 10-15 ye satılan random hesapları almayın bu hesaplar sizin dışınızda bir sürü kişiye satılıyor ayrıca çoğunun banı var.
  2. 10-15 ye satılan spotify premiumlar sizi aile planına ekliyorlar 4 5 gün sonra çıkarıyorlar 1 aylık olmasına rağmen.
  3. İnstagram bot takipçiler Türk takipçi diye satıyorlar fakat hepsi garip saçma hesaplar size takipçi olarak gönderildikten sonra çoğu çıkıyor ayrıca hesabınız kapanabiliyor
  4. İlk maili olmayan Riot hesapları en büyük dolandırıcılık burda yaşanıyor size hesabı verdikten birkaç gün sonra riota mail atarak hesabı geri alabiliyor.
  5. Ayrıca Riot hesaplarını ilk mailiyle birlikte aldıysanız bile yeteri kadar bilgisi varsa hesabın sahibi hesabı sizden geri alabilir.
  6. Xbox hesapları aynı şekil
Daha fazla örnek verebilirim ama gerek yok bu gibi sitelerden oyun içi para birimi dışında alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Siteler size dolandırıcılık durumunda destek sağlamıyor 200 300 tl için dava açmanızı söylüyor ki avukat parası binlerce lira kimse 200 300 tl için uğraşmaz.
Böyle dolandırıcılıkları yemeyin diye bu konuyu açtım umarım faydası olur.​

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
riotta fatura olduğu sürece veriyor sanırsam hesabı birkaç bilgiyi de bildiğin sürece

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
riotta fatura olduğu sürece veriyor sanırsam hesabı birkaç bilgiyi de bildiğin sürece
Riota hesaba yatırdığın vp,rp kodlarını atarsan ayrıca hesapla ilgili birkaç bilgi verirsen hesabı ilk sahibine teslim ediyorlar.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
mantikli ve güzel form olmus zaten 10-15 tl den valorant random hesaptan ne beklersin ucuz olmasi bile süpheli

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ucuz olan hiçbir şey kaliteli değildir bu yıllardır tecrübe ettiğim tek şey olabilir

Üye
2 HİZMET YILI
steam ve riot hesaplarını geri almak mümkün istenen tüm bilgileri hatırlıyorsan

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Riota hesaba yatırdığın vp,rp kodlarını atarsan ayrıca hesapla ilgili birkaç bilgi verirsen hesabı ilk sahibine teslim ediyorlar.
gece pazarı için açtıgım hesabın epostasını unutm vp atmıştımda dursun içinde diye zamanında o vpnin faturasını vb herşeyi verdim ama hesabımı vermediler :D
dolandırıcı istediği zaman tak diye veriyolar

Oynayın la oynayın
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en mantıklısı almayın

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yüksek miktara steam hesabı alacaksanız ilk maile dikkat edin kanıtlamasını isteyin yoksa her türlü geri alır

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gece pazarı için açtıgım hesabın epostasını unutm vp atmıştımda dursun içinde diye zamanında o vpnin faturasını vb herşeyi verdim ama hesabımı vermediler :D
dolandırıcı istediği zaman tak diye veriyolar
E posta veremezsen hesabı alman zor bi tık

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Sıkıntılı dikkatli olunması lazım tavsiyem hiç bulaşılmaması

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bılgılendırme ııcn tesekurler

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu random hesap olayları çok saçma ya neden para veriyorsunuz ki

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyuna para koyulmaz abi bence saçma

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
daha önce hiç almadım bunları gördükçe alasım da gelmiyor

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
15 tlye random hesap almistim denemek için 3 defa yanlis hesap yolladilar sonuncusunda 2 tane hesap verdiler biri boş digeri savas bileti ve delipop balta vardi ama bani vardi 200 sattlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...