za warudooo
Uzman Üye
- Merhabalar son zamanlarda hesap alırken çok fazla dolandırılan insanlar gördüm en azından sitedeki bilmeyen arkadaşları bilgilendirmek ve hesap alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini aşşağıdaki listede sıraladım.
- Öncelikle 10-15 ₺ ye satılan random hesapları almayın bu hesaplar sizin dışınızda bir sürü kişiye satılıyor ayrıca çoğunun banı var.
- 10-15 ₺ ye satılan spotify premiumlar sizi aile planına ekliyorlar 4 5 gün sonra çıkarıyorlar 1 aylık olmasına rağmen.
- İnstagram bot takipçiler Türk takipçi diye satıyorlar fakat hepsi garip saçma hesaplar size takipçi olarak gönderildikten sonra çoğu çıkıyor ayrıca hesabınız kapanabiliyor
- İlk maili olmayan Riot hesapları en büyük dolandırıcılık burda yaşanıyor size hesabı verdikten birkaç gün sonra riota mail atarak hesabı geri alabiliyor.
- Ayrıca Riot hesaplarını ilk mailiyle birlikte aldıysanız bile yeteri kadar bilgisi varsa hesabın sahibi hesabı sizden geri alabilir.
- Xbox hesapları aynı şekil
Daha fazla örnek verebilirim ama gerek yok bu gibi sitelerden oyun içi para birimi dışında alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Siteler size dolandırıcılık durumunda destek sağlamıyor 200 300 tl için dava açmanızı söylüyor ki avukat parası binlerce lira kimse 200 300 tl için uğraşmaz.
Böyle dolandırıcılıkları yemeyin diye bu konuyu açtım umarım faydası olur.
Siteler size dolandırıcılık durumunda destek sağlamıyor 200 300 tl için dava açmanızı söylüyor ki avukat parası binlerce lira kimse 200 300 tl için uğraşmaz.
Böyle dolandırıcılıkları yemeyin diye bu konuyu açtım umarım faydası olur.