Yöneticiler konuyu kaldırmadan doğruluğuna bakarsa sevinirim spec ile konuştum inceleyebilirsiniz unuttum söylemeyi bu ön satış coini martın 1 de çıkıcak parayı martın 1 de çekebilirsinizLegion Network'u duymuşsunuzdur, dostlar bu tarz fırsatların çoğu scam oluyor ancak bu ico scam değil. arkasında coingecko, investing.com gibi büyük firmalar var. eğer referans ile üye olursanız her iki tarafa da 34 lgx token veriyor. arz edildiğinde minimum 5 dolar değerinde olacak. ve referans ile üye olmanızın alacağınız ödüle her hangi bir negatif etkisi yok. KYC istemiyor sadece e posta ile onay alacaksınız, Her cihazdan 1 kere doğrulama yapabilirsiniz, MAC adresi değiştirmek işe yaramıyor, yazılımdan çok anlamam fakat benim bilgim mukabilinde uygulama klonlayarak, MAC değiştirerek tekrar kaydolamadığımı gördüm.
Elimde bir method var bir cihazda sınırsız kaydolabiliyorsunuz. Her kayıtta referans kod sahibi ve açtığınız hesaba toplamda 10 dolar değerinde 68LGX veriyor. Yeni hesap açmak e-posta onayıyla birlikte toplamda 1 dakika civarı sürüyor. Ana hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca Play & Earn bölümü var, basit oyunlar oynayarak token kazanabiliyorsunuz. Bazı hayatsızlar 500 dolara kadar çıkmışlar. Boş vakti olanlar için bulunmaz nimet.
Referanslı linkBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Referanssız link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapApp Store ve play storede mevcut ( Legion Network olarak geçiyor )
28FpnvMVzLbt referans kodum, ref kodu oluşturmak için zaten kaydolacaksınız, kodumla kaydolun birbirimize faydamız olsun. Olmazsanız da canınız sağolsun. Size de bana da 5$ geliyor.
Sizden ricam bu büyük bir nimeti sizle paylaştığım için referans olursanız teşşekürler
Post automatically merged:
Referans olan arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
Ufak bir araştırma yeterli ?peki bişey sorucam bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlayacağız?
Çekme sınırı yok dostum bitcoin olarak çekeceksin referans olurdan sevinirim teşşekürlerpeki bu 10 doları borsaya çekebiliyomuyuz ve çekme sınırı var mı ?
Martın 1 ne kadar ne yaptıysan çekebilirsin dostum zaten yazıyor uygulamada referans olursan teşşekürler şimdidenYoksa belli bir miktar oluncamı çeke bilıyoruz
çekmek için para yatırmamıza gerek varmı yada bir limit?Legion Network'u duymuşsunuzdur, dostlar bu tarz fırsatların çoğu scam oluyor ancak bu ico scam değil. arkasında coingecko, investing.com gibi büyük firmalar var. eğer referans ile üye olursanız her iki tarafa da 34 lgx token veriyor. arz edildiğinde minimum 5 dolar değerinde olacak. ve referans ile üye olmanızın alacağınız ödüle her hangi bir negatif etkisi yok. KYC istemiyor sadece e posta ile onay alacaksınız, Her cihazdan 1 kere doğrulama yapabilirsiniz, MAC adresi değiştirmek işe yaramıyor, yazılımdan çok anlamam fakat benim bilgim mukabilinde uygulama klonlayarak, MAC değiştirerek tekrar kaydolamadığımı gördüm.
Elimde bir method var bir cihazda sınırsız kaydolabiliyorsunuz. Her kayıtta referans kod sahibi ve açtığınız hesaba toplamda 10 dolar değerinde 68LGX veriyor. Yeni hesap açmak e-posta onayıyla birlikte toplamda 1 dakika civarı sürüyor. Ana hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca Play & Earn bölümü var, basit oyunlar oynayarak token kazanabiliyorsunuz. Bazı hayatsızlar 500 dolara kadar çıkmışlar. Boş vakti olanlar için bulunmaz nimet.
Referanssız link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapApp Store ve play storede mevcut ( Legion Network olarak geçiyor )
28FpnvMVzLbt referans kodum, ref kodu oluşturmak için zaten kaydolacaksınız, kodumla kaydolun birbirimize faydamız olsun. Olmazsanız da canınız sağolsun. Size de bana da 5$ geliyor.
Sizden ricam bu büyük bir nimeti sizle paylaştığım için referans olursanız teşşekürler
Hayır para yatırmaya gerek yokçekmek için para yatırmamıza gerek varmı yada bir limit?
Benim referansı gir kayıt ol milleti davet etPeki biz buna nerden başlaya biliriz
sınırsız kaydolma methodu ne pekiLegion Network'u duymuşsunuzdur, dostlar bu tarz fırsatların çoğu scam oluyor ancak bu ico scam değil. arkasında coingecko, investing.com gibi büyük firmalar var. eğer referans ile üye olursanız her iki tarafa da 34 lgx token veriyor. arz edildiğinde minimum 5 dolar değerinde olacak. ve referans ile üye olmanızın alacağınız ödüle her hangi bir negatif etkisi yok. KYC istemiyor sadece e posta ile onay alacaksınız, Her cihazdan 1 kere doğrulama yapabilirsiniz, MAC adresi değiştirmek işe yaramıyor, yazılımdan çok anlamam fakat benim bilgim mukabilinde uygulama klonlayarak, MAC değiştirerek tekrar kaydolamadığımı gördüm.
Referanssız link
profile > claim rewardsref ile kayıt oldum herhangi bir dolar vs gelmedi ?
HayırPeki bizim kaydettiklerimizden sen de 10 mu kazanacan
1 Martbu coin ne zaman satışa çıkıcak
E posta doğruladın mıref ile kayıt oldum herhangi bir dolar vs gelmedi ?
1 mart saat kaçtaHayır
1 Mart
E posta doğruladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?