Hesap başı 10 dolar kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Araştırmadan yorum yapmayınız son itirazım report edicem yoksa
spamlıkla alakası yok. Garantiyse eğer ref ile toplanılan ödüllerin karşılığı global + bizim ülke de sınırsız ref yapabilen örneğin sen, ben de buldum tek cihazdan sınırsız ref almayı. eğer bir limit yoksa sadece 10k kişi günde 30 hesap yapsa 1 milyon 500 bin dolar yapar günde ve 1 marta kadar 10k kişi günlük sadece 30 hesap yapsa 19 milyon 500 dolar ödül olur sence verirler mi bu kadar free para ? sadece 10k kişi üzerinden bu kadar bütçe gider düşün kısıtlama yoksa :)

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
spamlıkla alakası yok. Garantiyse eğer ref ile toplanılan ödüllerin karşılığı global + bizim ülke de sınırsız ref yapabilen örneğin sen, ben de buldum tek cihazdan sınırsız ref almayı. eğer bir limit yoksa sadece 10k kişi günde 30 hesap yapsa 1 milyon 500 bin dolar yapar günde ve 1 marta kadar 10k kişi günlük sadece 30 hesap yapsa 19 milyon 500 dolar ödül olur sence verirler mi bu kadar free para ? sadece 10k kişi üzerinden bu kadar bütçe gider düşün kısıtlama yoksa :)
Kısıtlama yok senin dediğin mesele farklı spam olarak söylemedim bunu 2 3 k bir şirketin umrunda mı ki ? Adamlar dolar üzerine açmışlar bizim gibi ekonomileri çöküşte değil anlayacağın farzet Coinbase gibi uygulamaya girip yada Google da araştırma yapabilirsin. :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Anlamadım fazla ama ytden bi araştırıcam boş vaktim var benim hep hadi bakalım

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
biz bunu yaptığımızda arka planda ne gibi işlemler yapıyor? sadece kayıt olmamız bize para mı kazandırıyor ? tam olarak işleyiş mekanızmasını yazdığınız yazıdan anlayamadım. para kazandırması iyi birşey fakat telefona indirdiğimizde arka planda neler yapıyor bu konuda aydınlatır mısınız ?

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
herhangi bir risk taşıyor mu?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
herhangi bir risk taşıyor mu?
Taşımaz
biz bunu yaptığımızda arka planda ne gibi işlemler yapıyor? sadece kayıt olmamız bize para mı kazandırıyor ? tam olarak işleyiş mekanızmasını yazdığınız yazıdan anlayamadım. para kazandırması iyi birşey fakat telefona indirdiğimizde arka planda neler yapıyor bu konuda aydınlatır mısınız ?
sadece gmaile onay veriyor her referans ile kayıt olan kişi paran geliyor arkada hiç bir şey çalıştırmıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bir kaç hafta önce yapmıştım. Umarım 1 mart ta sorunsuz bir şekilde parayı çekebiliriz.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam parayı direk cekebiliyormuyuz ve birde riski varmı boyle seyler pek inandırıcı gelmıyorda ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim ödülü nereye çekebiliyoruz onun hakkında bilgin var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...