Ultra Üye
evet doğruladım 0.0 bakiyeHayır
Post automatically merged:
1 Mart
E posta doğruladın mı
evet doğruladım 0.0 bakiyeHayır
1 Mart
E posta doğruladın mı
evet doğruladım 0.0 bakiye
Referans ile giriş yaptınız mıBendede 0.0 bakiye nasıl arttıracam
yaptım yaptım ama gelmedi hiçbir şeyReferans ile giriş yaptınız mı
hatta 2 kişiye ref de verdim. Ne onlara ne bana geldiyaptım yaptım ama gelmedi hiçbir şey
Dostum profil kısmına gir claim rewards var orda gözüküryaptım yaptım ama gelmedi hiçbir şey
hatta 2 kişiye ref de verdim. Ne onlara ne bana geldi
evet şimdi gördüm teşekkürler. bunu nasıl kullanıcam peki ?Dostum profil kısmına gir claim rewards var orda gözükür
Araştırmadan yorum yapmayınız son itirazım report edicem yoksascam olma ihtimali çok yüksek
spamlıkla alakası yok. Garantiyse eğer ref ile toplanılan ödüllerin karşılığı global + bizim ülke de sınırsız ref yapabilen örneğin sen, ben de buldum tek cihazdan sınırsız ref almayı. eğer bir limit yoksa sadece 10k kişi günde 30 hesap yapsa 1 milyon 500 bin dolar yapar günde ve 1 marta kadar 10k kişi günlük sadece 30 hesap yapsa 19 milyon 500 dolar ödül olur sence verirler mi bu kadar free para ? sadece 10k kişi üzerinden bu kadar bütçe gider düşün kısıtlama yoksaAraştırmadan yorum yapmayınız son itirazım report edicem yoksa
Kısıtlama yok senin dediğin mesele farklı spam olarak söylemedim bunu 2 3 k bir şirketin umrunda mı ki ? Adamlar dolar üzerine açmışlar bizim gibi ekonomileri çöküşte değil anlayacağın farzet Coinbase gibi uygulamaya girip yada Google da araştırma yapabilirsin.spamlıkla alakası yok. Garantiyse eğer ref ile toplanılan ödüllerin karşılığı global + bizim ülke de sınırsız ref yapabilen örneğin sen, ben de buldum tek cihazdan sınırsız ref almayı. eğer bir limit yoksa sadece 10k kişi günde 30 hesap yapsa 1 milyon 500 bin dolar yapar günde ve 1 marta kadar 10k kişi günlük sadece 30 hesap yapsa 19 milyon 500 dolar ödül olur sence verirler mi bu kadar free para ? sadece 10k kişi üzerinden bu kadar bütçe gider düşün kısıtlama yoksa![]()
Taşımazherhangi bir risk taşıyor mu?
sadece gmaile onay veriyor her referans ile kayıt olan kişi paran geliyor arkada hiç bir şey çalıştırmıyorbiz bunu yaptığımızda arka planda ne gibi işlemler yapıyor? sadece kayıt olmamız bize para mı kazandırıyor ? tam olarak işleyiş mekanızmasını yazdığınız yazıdan anlayamadım. para kazandırması iyi birşey fakat telefona indirdiğimizde arka planda neler yapıyor bu konuda aydınlatır mısınız ?
İnşallah öyle oluBir kaç hafta önce yapmıştım. Umarım 1 mart ta sorunsuz bir şekilde parayı çekebiliriz.
Risk yok parayı 1 martta coin satışa çıakcağı zaman çekersinHocam parayı direk cekebiliyormuyuz ve birde riski varmı boyle seyler pek inandırıcı gelmıyorda ?
Turust Wallet yada binance trteşekkür ederim ödülü nereye çekebiliyoruz onun hakkında bilgin var mı ?