Bence senin o 15 k lık hesabı unut adam kesin almıştır15K'lık bir insagram hesabım mevcut. Arkadaşım SPAM Methodu ile hesap kapatıp maddi gelirini karşılıyor. Ve benimde hesabımdan spam atmak istedi. Şifreyi verdim Spam attı ve ters tepince hesap kapatıldı. Ama duyduğuma göre hesap açma methodu bulmuş ve onunlada para kazanıyormuş en son dedimki benim hesabımıda açalım görüldü attıt yazmadı sonra 1 hafta sonra 13-15k tarzı hesaplar satıyordu sizce benim hesabı alıp satıyor olabilir mi?
15K'lık bir insagram hesabım mevcut. Arkadaşım SPAM Methodu ile hesap kapatıp maddi gelirini karşılıyor. Ve benimde hesabımdan spam atmak istedi. Şifreyi verdim Spam attı ve ters tepince hesap kapatıldı. Ama duyduğuma göre hesap açma methodu bulmuş ve onunlada para kazanıyormuş en son dedimki benim hesabımıda açalım görüldü attıt yazmadı sonra 1 hafta sonra 13-15k tarzı hesaplar satıyordu sizce benim hesabı alıp satıyor olabilir mi?
büyük ihtimalde satıyorlardır daha önce bende yaşamıştım15K'lık bir insagram hesabım mevcut. Arkadaşım SPAM Methodu ile hesap kapatıp maddi gelirini karşılıyor. Ve benimde hesabımdan spam atmak istedi. Şifreyi verdim Spam attı ve ters tepince hesap kapatıldı. Ama duyduğuma göre hesap açma methodu bulmuş ve onunlada para kazanıyormuş en son dedimki benim hesabımıda açalım görüldü attıt yazmadı sonra 1 hafta sonra 13-15k tarzı hesaplar satıyordu sizce benim hesabı alıp satıyor olabilir mi?
çift faktörlü doğrulamyı açınBence Hesabınız İçin Fatiha Okuyabilirsiniz Cunku Sizi Kandırmıs Olabilir Arkadasınız
çift faktörlü doğrulamayı açarsanda gnede hesabın çalınabilir adam iyi bir yazılımcı yani hackersa zorlayarak senin hesabını ele geçilebilirçift faktörlü doğrulamyı açın
aynen haklısın yani bence çoğu uygulama kullanılmamalı bence önünüze gelen uygulamaya direk gürüş yapılmamalıDostum İlk Olarak Mesela Dün 10k Lık Dosya vardı Kullanıcı adları tel no gmail dolu 7k dan üstün olanları alıp vuruyoduk düşüyodu hesap çalınabiliror
geçmiş olsun bu devirde babana bile güvenme diye laf var15K'lık bir insagram hesabım mevcut. Arkadaşım SPAM Methodu ile hesap kapatıp maddi gelirini karşılıyor. Ve benimde hesabımdan spam atmak istedi. Şifreyi verdim Spam attı ve ters tepince hesap kapatıldı. Ama duyduğuma göre hesap açma methodu bulmuş ve onunlada para kazanıyormuş en son dedimki benim hesabımıda açalım görüldü attıt yazmadı sonra 1 hafta sonra 13-15k tarzı hesaplar satıyordu sizce benim hesabı alıp satıyor olabilir mi?
sadgsahdf aynenOlabilir yani neden olmasın , babana bile güvenmicen .d