minimum 750 rankı iyise 1200 e falan satarsınsatacamdan değil merak ettim arkadaşlar 28 şampiyon kaldı fullenmesine 290 seviye 3 iade hakı var daha önce 7 8 defa rp satın aldım vbvb 150 simge vbvb sürekli adc kostumleri cıkıyor ben acmıyorum adc sevmediğim içinrenk paketleride vardı onları koymadım
Kostümlerinin şimdiki değerine göre bir hesap oluşturmuş olursak rahat 800 lirası var fakat eger sen hesabı bronzdan elmasa veya plata hiç fark etmez cıkartabilirsen hesabının fiyatı artmış olur 1000 lirayı bulur veya 900 lirayı o senin ne zaman satacagına baglı mesala sen seneye sattın diyelim o zamanlar belki fiyatlar ve kostümlerin değerleri değişecek yani anlatmak istediğim şu satma olayı çok değişkenlik gösterebilen bir şeysatacamdan değil merak ettim arkadaşlar 28 şampiyon kaldı fullenmesine 290 seviye 3 iade hakı var daha önce 7 8 defa rp satın aldım vbvb 150 simge vbvb sürekli adc kostumleri cıkıyor ben acmıyorum adc sevmediğim içinrenk paketleride vardı onları koymadım
kanka hesabın değeri mmr değeri ile ölçülüyorsatacamdan değil merak ettim arkadaşlar 28 şampiyon kaldı fullenmesine 290 seviye 3 iade hakı var daha önce 7 8 defa rp satın aldım vbvb 150 simge vbvb sürekli adc kostumleri cıkıyor ben acmıyorum adc sevmediğim içinrenk paketleride vardı onları koymadım
1500 gibi bir rakama koyarsan çok rahat edersin...bol şanssatacamdan değil merak ettim arkadaşlar 28 şampiyon kaldı fullenmesine 290 seviye 3 iade hakı var daha önce 7 8 defa rp satın aldım vbvb 150 simge vbvb sürekli adc kostumleri cıkıyor ben acmıyorum adc sevmediğim içinrenk paketleride vardı onları koymadım