Hesaplar botteddan nasıl ban yiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bikaç tane bot kullandım kimisi afk bırakıyor kimisi de a tuşunu kullanarak midden ittiriyor. Ancak botted hesapların neden ban yediğini anlayamadım, riot botted hesapları nasıl algılıyor? Hesapların aralıksız oynayarak çok hızlı level kasmasından mı , afk kalmasından mı yoksa midden ittiren botlarda çok basitçe oynamasından mı? Çunkü lolün bu uygulamaları algıladığını düşünmüyorum. Eğer basit oynuyor diyeyse bir script ile botu birleştirip daha gelişmiş bir oynanış sergileyen bir bot ile ban riski azaltılamaz mı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim, boş boş yorumlar yazıp konuyu doldurmayın lütfen.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aynı konuyu az önce açıcaktım benim de acil desteğe ihtiyacım var bu konuda lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bide sadece euw banlıyo trde banlamıyolar gerçi trde scriptte banlanmıyo

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Düşmanlarla savaştığınızda onlar gibi normal bir oyuncu olmadığınızdan şüphelenerek sizi rapor ederler ve sistem sizi inceler sonra ihlal edip etmemeniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rapor edenler var ayriyetten bi karşılaşma geçmişine bakınca ucundan belli ediyor yine

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
büyük ihtimalle hızlı hızlı mac girip level odaklı oldugunu algılayıp atıyor banları

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uygulamayı hesapta kullanıp kullanmadıgını anlayamaz belki ama maç geçmisine bakıldıgında bot mu insan mı oynamıs belli ediyor her yanından sonuçta, biri bu konudan raporladıgında hesap uçuyor, bu aralar özellikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam genellikle bot progları leak oldugunda anlaşılıyo haricinde cok belli oldugunda

Üye
2 HİZMET YILI
belirli bir sayıda giriş botuna karşı oynanan hesaplar algılanıyor oyundaki clicklere de bakıyor olabilirler ve ipden sürekli hesap kasıp satan kişileri de bulup hesapları satıldıktan sonra bile ban yiyebilir bu şekilde

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
botted işine bulaşmayın bence indirin sc yi kasın bileğinizin hakkıyla :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rapor sistemine göre değişiklik gösteriyor diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...