HexWare Memnuniyetsizliği ve Saçmalığı.

Üye
Kendileriyle spoofer için iletişime geçtim. Ben mağdur olduğumu düşünüyorum, hemen anlatıyorum.

Kendileriyle iletişime geçtiğimde kanalda 500 TL yazarken eski fiyat olduklarını belirttiler. Çok ilgisizlik. Ardından onlara bir kısmını verecegimi söyledim haftaya kabul ettiler ve onlara parayı gönderdim. Ardından bana bir sayfa attılar spoofer adımlarını baştan aşağıya yazıyordu. Hepsini yaptım ancak secureboot açmama izin vermedi. Pk key ile bir şey yaptı kendisi ve yeniden başlattı ve ardından bunu yetkili servise götürdüğümde anakart ve islemcimin arızalandıgını ögrendim. Ardından bunları ona ilettim ve hata sizden kaynaklı değil ancak gene de iade istiyorum dedi. Kendileri de 600 TL'ye sistem mi toplucaksın dedi. Böyle bir saygısızlık olamaz. Ve bunları baya baya anlattım. Ve öylesine birisine 600 verip bilgisayarımdan oldum. Kimseye önermiyorum, bu saygısızlık ve ilgisizlik için söylenecek fazla bir şey yoktur sanırım. Ben bir öğrenciyim ve bunu demeleri gerçekten saygısızca. Mağdurum tamamen zaten ne umursuyorlar ne de yardım ediyorlar.

Üye
Hexware kendi ürünleri satmıyor sadece toplama gibi ürün alıp satıyorlar bu yüzden ya tam destek veremiyorlar ya da yeterince ilgilenemiyor arkadaşım da parasını kaptırdı zamanında kimsede bir şey demiyor 1000tl spoofer aldı işe yaramadı 500ü iade ettiler 500 kaldı diğer 500 nerde diyince emek parası uğraştık o kadar dediler ağfhlöaihahöalihahahlaö eğer paran varsa düzgün güvenilir yabancı bir satıcı önerebilirim

Onaylı Üye
daha önce benim de işlemim oldu kesinlikle önermeyeceğim bir satıcı iade alması ayrı çileydi bozuk ürün satması ayrı çile

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
HexWare, kullanıcı beklentilerini karşılamaktan oldukça uzak bir platform hâline gelmiş durumda. Yazılımın vaat ettiği performans ve özellikler gerçekte neredeyse hiçbir şekilde yansımıyor. Sürekli hatalar, ilgisiz destek ekibi ve tutarsız güncellemeler kullanıcıları hayal kırıklığına uğratıyor. Kısacası, HexWare ne güvenilir ne de kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor — tam anlamıyla bir zaman ve para kaybı.

Üye
Lol hilesi almıştım ve 3 gün de banlanmıştım ben çok şaşırtmadılar yine