İlla ki vardır ^^ ancak zamanla bu versiyonlara döneceğimizi düşünüyorum.kral birde kullanmayan varmı diye yazsaydın olurdu![]()
Hangi marka ve model kullanıyorsun ?elektrikli bisiklet ile ulaşımımı sağlıyorum. tek şarj ile 120km civarı yol yapabiliyor. bunu beylikdüzünden fatihe kadar kız arkadaşımı görmekte kullanıyorum. ve memnunum.
inşllah o günleri görücezİlla ki vardır ^^ ancak zamanla bu versiyonlara döneceğimizi düşünüyorum.
Marka model önerisi varmıelektrikli bisiklet ile ulaşımımı sağlıyorum. tek şarj ile 120km civarı yol yapabiliyor. bunu beylikdüzünden fatihe kadar kız arkadaşımı görmekte kullanıyorum. ve memnunum.
Acayip bir şey ya...Hibrit arabanın kalkışı bile bir başka usta yok böyle birşey çok hoşuma gidiyor.
toyota da kullandım test olarak , octavia da denedim. ben octavia aldım çok başka bir şey yalnız yatoyotanın arabasını alacaktık deneme sürüşü falan yaptık çok iyiydi ama fiyatlar arttı alamadık :/
Acayip bir şey ya...
toyota da kullandım test olarak , octavia da denedim. ben octavia aldım çok başka bir şey yalnız biz
biz toyota bakarken octavia yoktu sanırımAcayip bir şey ya...
toyota da kullandım test olarak , octavia da denedim. ben octavia aldım çok başka bir şey yalnız ya
doğrudur hocam
octavia ne zaman çıkmış bilgin var mıdoğrudur hocam
ben bu sene mayısta aldım hocam aracın türkiye girişi mart civarıydıoctavia ne zaman çıkmış bilgin var mı
he bak yeni çünkü ben bakarken yoktu octavia toyota ve başka bir firmada vardıben bu sene mayısta aldım hocam aracın türkiye girişi mart civarıydı
ehlkiyetin varsa satıcı bayide alacakmış gibi git test sürüşü yapHiç araba kullanmadım ve test sürüşü yapmak istiyorum