Hiç kabus gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kronzy
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Üniversiteye ilk gittiğimde çok görürdüm şimdi azaldı zamanla stress azalınca kabus da azalıyor heralde günlük yaşadıgın stress ile ilgili olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
haftada 4-5 kere görüyorum günlük hayatım da kabus gibi zaten

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam kabus gördüm de küçüktüm ya yıllardır görmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
genelde üstüm açılınca görüyorum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bana sürekli kara basan geliyor uyku felci durumu

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bana eskiden geliyordu hep aşağıya doğru düşüyordum ve kapkapara biri bekliyordu.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kabusu geçtim uzun süredir adam gibi rüya bile görmüyorum sebebini bir türlü çözemiyorum insan rüya görmeyi bile özlüyor arada keyfimiz yerine geliyordu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
stresten kaynaklı görüyorum genellikle keşke görmesem

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?b
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
bi aralar başımın belası olan şu kabuslar… bazen her gün art arda görüyordum cok lanet bişey ya

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gece üstümü açarsam çok fena kabuslar görüyorum. Nedeninin asla öğrenemeyeceğim gibi. Kâbus görmek normal bir şey gibi ya, çok sorun edilecek bir şey değil gibi düşünüyorum ama eğer sen rahatsız oluyorsan bir psikolog ile görüşmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çok gördüm en büyük sebebi gündelik hayattaki stres gerçekten ve yoğun tempolar.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Görmez olurmuyum :D En kötüsünde kalktığımda elim ayağım uyuşmuş gözüm kararıyordu 30 dakka kendime gelemedim etkisinden çıkamadım

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Çok fazla yaşadım ya halada yaşıyorum nadiren kötü bir his

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...