Kardeşim neden izliyorsun o zamanKorku filmi özetleri izliyorum ve bu bana kabuslar veriyor
Bilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?b
bi aralar başımın belası olan şu kabuslar… bazen her gün art arda görüyordum cok lanet bişey yaBilmiyorum sizde de oldu mu son zamanlarda çok kabus görmeye başladım. Geceleri uyurken nefes nefese kalmış , terlemiş bir şekilde kalkıyorum ve rüya mı diyim kabus mu hatırladığım çok küçük ve sınırlı şeyler var. Elimi kolumu oynatamıyordum , siyah bir cisim beni boğmaya falan çalışıyordu , nefes alamıyordum adeta. Sizde böyle bişey yaşadınız mı?
her kabus gerçektir geleceği görürsün aslında ama hatırlayabilirsenhaftada 4-5 kere görüyorum günlük hayatım da kabus gibi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?