Hiç olduğunuz durumda bir çıkmaza girdiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hani böyle bir sürü durumun üst üste geldiği durumlar olur ya, işte arkadaşlarınızla aranız açılır, oyunlardan zevk almamaya başlarsınız, aileyle alakalı sıkıntılarınız başlar. O durumda genel olarak bir çıkmaza giriliyor ya, siz ne yapıyorsunuz?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
tek kalıp sakince mentalimi tazeliyorum ve o günü mümkün olduğunca tek gecirip ertesi gün daha pozitif ve düzgün düsünüyorum

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Hani böyle bir sürü durumun üst üste geldiği durumlar olur ya, işte arkadaşlarınızla aranız açılır, oyunlardan zevk almamaya başlarsınız, aileyle alakalı sıkıntılarınız başlar. O durumda genel olarak bir çıkmaza giriliyor ya, siz ne yapıyorsunuz?
Duamı eder Allahıma yönelirim ertesi gün mental tertemiz kafa pırıl pırıl bir bakmışsın herşey düzeliyor. Çok şey yaşadım her seferinde bunu yaptım ve hayatım düzene girdi.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan o durumdayım ve sadece tek başıma sessiz bi şekilde uyumak istiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu durumda müzik dinleyip yatmak bana çok iyi geliyordu dene istersen

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum yürüyüş yapmak insana iyi geliyor sahilde dolaşmak müzik dinlemek spor yaparken ben dertlerimi unutuyorum kimseyi kafama takmıyorum sende yapabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çoğu zaman anlık olarak giriyoruz, yakın zaman içinde blöfe yenik düştüm :^^

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
çoğu zaman çıkmaza giriyorum saatlerce sago dinliyorum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
imkanın varsa eğer kendine vakit ayır ilgilenicek yeni şeyler bul ben spora başlamıştım mesela o konudan bir süre uzaklaşıp başka şeylerin de olduğunun farkına varmalısın daha sonra o sorunun da çözümünü bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
böyle oldugu zaman her seyden bağını koparıp bi süre tek kalıp kafanı dinliceksin sonra mentalin yerine geliyor zaten o an olsa alabilceğin yanlıs kararları düzgün kafayla daha farklı düsünebiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
çıkmaza girince birdaha geri cıkamassın

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben böyle durumlarda, konu neyse unutmaya veya o anlık uzaklaşmaya çalışırım. Kendimi oyunlara veya hobi olarak yaptığım işlere veririm ama elbette seni bağlayan bir sorun varsa bunu ertelemek, görmezden gelmekte bu durumu uzatacak. En azından ben o an ilgilenmek istemiyorsam kendimi oyunlara veririm. Dua falan etmekle çözülmüyor bu işler ne yazık ki.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende sürekli bu durum var 10 dakikada bir oyun bile değiştiriyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kafanı dağıtmalısın başka şeylere yönelmelisin. eve kapatma ama kendini..

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
müziği açıp bir sigara yakıp oturuyorum 10 dk kafamı toplamaya çalışıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Böyle olumsuz stresli durumlara karşı taktikler geliştirmenizi öneririm, hayat tarzınız bilmediğim için şu taktiği uygulayın diyemem ama sizin için en iyi olan taktiği yine sizin bulmanız gerekir.
Dediğim gibi sakin olduğunuz ve zihninizin açık olduğu bir zaman da bu taktikler üzerine düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Böyle olumsuz durumlarla mücadele de alt yapınızın olması şart.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şu anda tam olarak bu durumdayım öyle ki türlü türlü farklı farklı forumlarda düşüncelerimi bir şekilde aktarmaya çalışıyorum

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çözüm varsa o çözümü kullanırım ama yoksa başıma gelecek olanları kabul etmekten başka çarem kalmıyor ve sonuç olarak hayata devam ediyorsun öyle ya da böyle.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Çok kez şu sıralar da yaşıyorum bu durumu, Üniversite bitti hayat başlıyorum dedim KPSS çıktı KPSS bitti şimdi Askerlik başlicak Askerlik biticek iş bulma durumu giricek eğer atanamazsam çok karışık birden her şey üst üste geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...