Süper Üye
Duamı eder Allahıma yönelirim ertesi gün mental tertemiz kafa pırıl pırıl bir bakmışsın herşey düzeliyor. Çok şey yaşadım her seferinde bunu yaptım ve hayatım düzene girdi.Hani böyle bir sürü durumun üst üste geldiği durumlar olur ya, işte arkadaşlarınızla aranız açılır, oyunlardan zevk almamaya başlarsınız, aileyle alakalı sıkıntılarınız başlar. O durumda genel olarak bir çıkmaza giriliyor ya, siz ne yapıyorsunuz?
çıkmaza girince birdaha geri cıkamassınHani böyle bir sürü durumun üst üste geldiği durumlar olur ya, işte arkadaşlarınızla aranız açılır, oyunlardan zevk almamaya başlarsınız, aileyle alakalı sıkıntılarınız başlar. O durumda genel olarak bir çıkmaza giriliyor ya, siz ne yapıyorsunuz?
Böyle olumsuz stresli durumlara karşı taktikler geliştirmenizi öneririm, hayat tarzınız bilmediğim için şu taktiği uygulayın diyemem ama sizin için en iyi olan taktiği yine sizin bulmanız gerekir.Hani böyle bir sürü durumun üst üste geldiği durumlar olur ya, işte arkadaşlarınızla aranız açılır, oyunlardan zevk almamaya başlarsınız, aileyle alakalı sıkıntılarınız başlar. O durumda genel olarak bir çıkmaza giriliyor ya, siz ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?