Hiçbir Bağ Olmadan Hesap Soyulması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hiçbir şekilde hiçbir şeyde ben bile notpaddan bakıp yada kopyalayıp yazdığım şifrem nasıl oluyorsa bulunuyor oyundan bi adamla konuşuyoruz oyun metin2 bu arada hesaptan çıkıyorum film izliyorum girip birazdaha farmlıyayım diyorum bi bakıyorum hesap boş bu nasıl oluyor sadece PM yoluyla hesap soyulması mümkünmüdür ?

'Allah,Kitap,Beşiktaş'
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Onlar benim bildiğim programla çalıyorlar bilen birileri oldukça rahat çalar kardeşim geçmiş olsun bu arada

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
doğrudur hocam da 1xxx lik bi açığım var ben bu arkadaşa dava açmayı düşünüyorum ama GM lar İp sinin sabit olmadığını söylüyor adamıda bulamıyorum insanların emeğinde gözü kalanların gözü çıksın diyecek birşeyim yok

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yetkili biri Görürse Forumda Böyle Birşeyi Yapmayı Bilen varmı Yapmasını İstemiyeceğim Böyle Birşey bu kadar kolaymı yapılıyorda gelen geçen hesap çalıyor anlamıyorum ki bendemi salaklık var sırf hesaba birşey olmasın diye listemde arkadaş yok PM yoluyla elle yazıyorum tek tek adamın biri çıkıyor tak diye alıyor

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hocam bu konu dışında gelip burada soru soranları anlamıyorum konunun altında gidip oyun sorusu sorma amacın ney
Hesapta 3.cü envanterde
1534996074787.png
Dalga Geçer Gibi Bunu Yapmış Birde İnsanlar bu cesareti nerden buluyor anlamıyorumki

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hocam size lafım yok adam gidip oyunun konusuna değilde genelde açılmış Soyulma konusuna soruyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Trojen Yada keylogerli tarayıcı eklentileri ola bilir

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
İki ihtimal var dostum. İlk ve en yüksek ihtimaki söylüyorum: Sisteminde keylogger var.
Keylogger sayesinde rahatlıkla tüm oyun, sosyal medya hesaplarının şifresini vs çalabilirler. Bilgisayarında kamera varsa seni farkettirmeden izleyebilirler vs. Bundan kurtulmak için spyware terminator 2012 indir ve sistemini tarat. Daha sonra darkcomet remover indir ve gene sistemini tarat. Ayriyetten dava açmak istediğin arkadaşın ip sinin sabit olmasına gerek yok. Ülkemizde zaten çoğu kişi sabit ip kullanmıyor. Dava açıldığı zaman internet sağlayıcısına adamın kullandığı ip ve saat söylenerek yer tespiti yapılıyor.
İkinci ihtimal ise pvp oynuyorsanız ve çarınız çok üst seviyedeyse belki artniyetli gm lerden biri hesabınızı çalmış olabilir..

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Evet Çalınabilir O yüzden sana gelen pmlere yanıt vermemeye çalış güvenmediğin birine bu arada geçmiş olsun :cryangry:

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
hocam trojan, keylogger v.s yemiş olabilirsiniz pcnizi kaspersky lab ile taratın, veya bir pvp sunucusuysa gm ler çalıyor.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hocam trojan, keylogger v.s yemiş olabilirsiniz pcnizi kaspersky lab ile taratın, veya bir pvp sunucusuysa gm ler çalıyor.
Hocam bugün öğrendiğime Göre MT2-Hero Adlı Halsiyetsiz PVP Oyuncularından Birine Kurban Gitmiş Hesabım MT2-Hero ACC leri patlatılmış Ve Oynadığım Bir Pvp idi Hesabımı Orda görünce Çok Kötü Koydu 3-4 Bardak Soğuk Su İçtim Üstüne :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...