High School Dxd 5.season

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
High School DXD yapımcıları sonunda seyircilerine duyuru yaptı Sevilen ecchi serisi olan High School Dxd'nin 2019 Sonbaharı ile 2020 nin ilk ayları arasında çıkacagı duyuruldu.​

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hngi siteden anime izliyorsunuz bende izlemeye başlamak istiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yeni sezonların çizimleri berbat. Çizgi roman mı okuyoruz ? Eski çizimler daha iyiydi.

Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu animenin ilk 3 sezon okadar hosuma gitmiştiki 4 v 5 sezonda çizimler EFSANE BERBART oldu 4 sezonu sabırsızlıkla bekliyen ben yani high school dxd ilk 3 sezonu sahne sahne ezberleyen ben 4 sezonun 1. bölümü izledim ve 4 sezonu yarıda bıraktım.
Post automatically merged:

Yeni sezonların çizimleri berbat. Çizgi roman mı okuyoruz ? Eski çizimler daha iyiydi.
sana milyon kez katılıyorum 3. sezondan sonra çizerler degişti ve çöp oldu anime

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
anime eskiden izliyordum artık zamam kaybı diyorum önceden izlediğim serileri hızlandırıp izleseydim birşey kaybetmezdim izleyeceğiniz bir seri varsa 1.5x de sardırıp izleyin yoksa hiç uğraşmayın yaptığınız şeyleri kısır döngü halinde tekrar etmek insanı bir süre sonra sıkıyor ve başka uğraşlar aramaya itiyor. son olarak zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmıyorsunuz (Bunlar biraz şey diim eeehhh rahatsız edici)
- Okusama ga seitokaichou :doge:
- Shinmai maou no testament :coolstory:

Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
anime eskiden izliyordum artık zamam kaybı diyorum önceden izlediğim serileri hızlandırıp izleseydim birşey kaybetmezdim izleyeceğiniz bir seri varsa 1.5x de sardırıp izleyin yoksa hiç uğraşmayın yaptığınız şeyleri kısır döngü halinde tekrar etmek insanı bir süre sonra sıkıyor ve başka uğraşlar aramaya itiyor. son olarak zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmıyorsunuz (Bunlar biraz şey diim eeehhh rahatsız edici)
- Okusama ga seitokaichou :doge:
- Shinmai maou no testament :coolstory:
dogru bu arada gunlerce aralıksız durmadan anime izlerdim su son 1 2 aydır izledigim hiçbir anime yok izledigim tek şey one punch man 2 sezonu başkada suan izledigim anime yok eskisi gibi severek izlemiyorum yani bi süre sonra sıkıyor ya aynı animeleri 3 4 kere bitirmekten artık

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
oo uzun bir aradan sonra anime konu açtı ve konuma cidden ciddi ciddi yorum yapılmış vay be bu arada Anizm.tv den izleyin (yeni sezonu ben çevirecegim ve anizm e ben upload edecegim en hızlı bizden izleyeceksiniz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...