yeni uyandığım için gözlerim tam olarak içeri giren adamın kim olduğunu kestirememişti fakat o adam babamdı bunu bilmeksizin kendisine saldırmak için harekete geçtimO karıncayı görünce bağırdım bir anda odaya bir adam daldı...
Tam onu öldürecekken;Yerimden kalktığım gibi babamın boğazına yapıştım. Ama Allah ne verdiyse tüm gücümle boğazını sıkıyordum.
Toparlandım, elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Bir de ne göreyim ;Sağ taraftan sağlam bir yumruk geldi ve tabi ağır bir şekilde kulak çınlaması. Buna rağmen az çok denileni duyabiliyordum. " Ne yapıyorsun sen kendine gel!"
yediğim yumruğu unutmayacaktım bir daha geri dönmemek üzere kapıyı vurup çıktımToparlandım, elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Bir de ne göreyim ;
Rüyadan kurtulmalıydı, bulduğu en yüksek binanın en üst katına çıkıp tam atlayacakken ;Rüyanın içinde beklediği her an içi içini yiyordu.Ama bir şey yapmalıydı ve aklına gelen ilk şeyi yapmak için ayağı kalktı
Bir kol ona doğru uzanıp onu omzundan yakaladıRüyadan kurtulmalıydı, bulduğu en yüksek binanın en üst katına çıkıp tam atlayacakken ;
ama o kolda pek hayırlı bir kol değildi yanlış birisiydiBir kol ona doğru uzanıp onu omzundan yakaladı
daha sonra kolunu çeken kişiye baktı, nefret ettiği birisiydi ve onun kolunuda çekerek binadan aşağı atlamaya tenezzül ettiama o kolda pek hayırlı bir kol değildi yanlış birisiydi
Birden yataktan yere düştü. Meğer gördüğü herşey bir rüyadan ibaretmiş.Binadan atladı ve düşerken hayatı gözlerinin önünden geçiyordu, gözü bir şeye takıldı ve tam düşecek iken
Bu olaydan sonra elini yüzünü yıkama ihtiyacı hissetti, hemen banyoya koştu, tam elini yüzünü yıkayacakken aynada gördüğü şey onu çılgına döndürmüştü;Birden yataktan yere düştü. Meğer gördüğü herşey bir rüyadan ibaretmiş.