God of war serisiHikayesi saran, mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar varsa sallayın.
far cry primalHikayesi saran, mutlaka oynamalısın dediğiniz oyunlar varsa sallayın.
CoD serisinden sonra tekrar tekrar oynayıp bitirdiğim tek oyun şu an en sevdiğim oyunlar listesinde 1 numarada değişeceğini de sanmıyorum büyük bir güncelleme alacakmış herhalde DLC filan gelecekmiş artık.Cyberpunk 2077 olabilir, ben oynadığımda gerçekten bayağı sevmiştim. Oyun birçok farklı alternatif sunuyor.
Pek sarmadı Long Dark beni ya alışık olduğum gibi bir oyun değil.The Long Dark hikaye tabanlı survival oyunu çok seviyorum grafikleride şahane öyle kıytırık erzurum gibi değil
Metronun ilk çıkan oyunlarından birini oynamıştım ama hangisiydi hatırlamıyorum mağarada mi ne başlıyorduk 2033 muydu tam hatırlayamadım şu an. Baya önceden oynamıştım tekrar baslayabilirim ona sevmiştim onuMetro serisine bakabilirsin. zamanında kitaplarını bitirmiştim atmosferi güzel bir oyun.
Evet işte DLC'den umutluyum bir şeyler olabilir belki bir ihtimal.@destan23
Evet ya, V'nin hiç çaresi yoktu. Johnny'nin bedenine falan geçmesine de izin verebiliyordun istersen. Sonu kötü, V hiçbir şekilde kurtulamıyor.
Metro 2033-Metro Lastlight-Metro Exodus sıralama bu şekilde başlayabilirsin hocam.Metronun ilk çıkan oyunlarından birini oynamıştım ama hangisiydi hatırlamıyorum mağarada mi ne başlıyorduk 2033 muydu tam hatırlayamadım şu an. Baya önceden oynamıştım tekrar baslayabilirim ona sevmiştim onu
Tamamdır şu Resident Evil Village'i bitirir bitirmez direkt baslayacağım seriye.Metro 2033-Metro Lastlight-Metro Exodus sıralama bu şekilde başlayabilirsin hocam.