Teşekkürler ama bunlar zaten bilindik..RDR2, God Of War, Gta 5...
Sağol, teşekkür ederim kankam.kanka benim bilgisayarım kötü ondan oynadığım the walking dead serisi var xbox game pass alırsan 35tl mi neydi xbox game pass de var hatta daha çok güzel oyunlar var assasin creed gibi güzel oyunlar var ve istersen assaasin creed serisine başlayabilirsin parayı önemseyen bir insan değilsen
onu 7 defa bitirdikMafia serisini kesinlike öneririm. Önerme sebebim hem çok fazla sistem gereksinimi istemiyor hem oyunları gerçekten film tadında hepsinde Türkçe yama var vs. vs.
Teşekkürlerlife is strange
subnatica
serilerini deneyebilirsin.
Orası öyle tabi reiskim ne derse desin en eyisi bence uncharted 4 tür
Aslında hep önyargım vardı ona karşı çok duymuştum şimdi oynayacağım, teşekkür ederim.Belki çok klişe veya klasik olacak ama kesinlikle crysis oynamadıysanız öneririm mekanik olarak 1 hikayesi olarak 2 ve grafikler de hâla aşırı iyi adı bile geçince hâla ufaktan hypelanıyorum iyi oyunlar dilerim.
hiç duymamıştım bunları, teşekkür ederim.Wolfenstein the new order ve the old blood ve the new coloosus öneririm ve birde dying light ve resident evil village
ne demek her zaman ve aklıma geldi şimdi bak daha var deus ex machina serisi,witcher serisi,mafia 2,tomb raider serisi özellikle 2014 ten başlayan oyunları o yıldan itibaren ve bioshock serisi birde metal gear solidhiç duymamıştım bunları, teşekkür ederim.
Mafia 2 ve Tomb Raider’ı biliyorum, onun dışında kilere bakacağım sağol.ne demek her zaman ve aklıma geldi şimdi bak daha var deus ex machina serisi,witcher serisi,mafia 2,tomb raider serisi özellikle 2014 ten başlayan oyunları o yıldan itibaren ve bioshock serisi birde metal gear solid