Tek aurelion sole söylediği bir repliği seviyorum karakterde ne hikayesi güzel ne repliği güzel oyundada kötü bir çar oynayamıyorum
Aurelion sol kanka bence düzgün bir hikayesi yok ve pek oynanan bir carda değilSizce lolde hikayesi en kötü şampiyon nedir? Bence shaco düzgün bir hikayesi yok palyaçonun
Niye yav bence hikayesi güzel ama evet oyunda kimse oynamıyor çok güçsüzAurelion sol kanka bence düzgün bir hikayesi yok ve pek oynanan bir carda değil
bence hikayesi baya iyi o çarınAurelion sol kanka bence düzgün bir hikayesi yok ve pek oynanan bir carda değil
Aatroxun hikayesi çok güzel niye böyle düşündün anlamadım.aatroxkesin ve nettir bided zoe
shaco aşırı güçsüz olmuş hikayedeSizce lolde hikayesi en kötü şampiyon nedir? Bence shaco düzgün bir hikayesi yok palyaçonun
Hikayesi yokki çarın bir paylaço varmış herkesi katledermiş bu kadar yanishaco aşırı güçsüz olmuş hikayede
Aaaah aah aurelion sen bir taça kanacak adam mıydın?Aurelion sol gibi güçlü bir karakterin evrenin en güçlüsü olmasına rağmen adam gibi yoğunlaşmamaları hem hikaye açısından hem düzenleme açısından çok kötü
ayn o da çok saçmaGalio olabilir büyüden korunmak için yaptığın taş canlanıyor falan olmamış bir tık
Saçma ama replikleri güzel karakterin seviyorum repliklerini.Galio olabilir büyüden korunmak için yaptığın taş canlanıyor falan olmamış bir tık