Onaylı Üye
RDR2, GoW, Plague Tale gibi oyunları oynadım ama son zamanlarda hikâyesi ve mekanikleri güzel bir oyun bulamadım. Önerileriniz var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
2.Oyununu BekliyorumHocam The Forest iyi bir oyun bence arkadaşlarla da oynayabilirsin.
Şuan Witcher 3 ü indiriyorumThe Witcher serisini oynadın mı dostum
Oynadım başkan re4 bekliyorum detroite bir bakacam.resident evil serisi
detroit become human bu ikisini önerim çok güzel temaları var zevkle oynarsınız eminim
iyi oyunlar
İndirimlerden kovalicaz artık herkes önermişti ama uzaktan pek ısınamadım wicther 3den sonra ona girişeyim bir ben.Mafia serisi güzel baya onları oynamadıysan oynamalısın bence
elden ringi denedim beceremedimEn sağlam oyunları bitirmişin bu arada. Witcher 3 hikaye ve oynanış çeşitliliği olarak sana fazlasıyla yetecektir bunu önerebilirim. Ek olarak şu an Souls tarzı oyunlar seviyorsan şu an Elder Ring'te zirvede, onada bi bakmanı öneririm.
Uncharted pc ye geldiği gibi bitirdim beyond two soulsa bir göz atarım.Beyond two souls, Uncharted bakabilirsin hikayeleri güzel. Özellikle beyond two souls denemediysen tavsiye ederim.
1-tlouRdr2,gow,plague tale gibi oyunları oynadım ama son zamanlarda hikayesi ve mekanikleri güzel bir oyun bulamadım önerileriniz varmı?
ilk 3 oyunu eskiden ps2 oynamıstım. 5.si çıktıktan 1 yıl sonra pc ye gelecek dendi sonynin açıklaması. The last of us oynamak istiyorum pcden nasıl oynayacam bilmiyorum.1-tlou
2-God Of War ama sıfırdan emülatörler üzerinden ilk 3 oyunu daha sonra 4 zaten pcye çıktı 5 bu yaza kadar pcye düşer diye düşünüyorum
oynadım knk ama iyi hatırlatma yaptın hitman 3 oynamadım henüz <3.hitman ablostion çok iyi bi oyunda sistemi de zorlamaz