- Konuyu başlatan
-
Onaylı Üye
Gta 5 i sıkıntıdan 6.kez bitirdim ya altı ya 7, assassin creedin yeni oyunlarını bekliyorum. gta5 3.kez oynuyorsan RDR2yi Şiddetle tavsiye ederim knkam.Hocam ben GTA5 i 3. kez oynuyorum. cidden sarıyor. oynamadıysan öneririm.
Diğer oyunlar:: The forest - Assasin Creed -
teşekkürler dostum. RDR2 biliyorum fakat fiyatı biraz kabarık gibiGta 5 i sıkıntıdan 6.kez bitirdim ya altı ya 7, assassin creedin yeni oyunlarını bekliyorum. gta5 3.kez oynuyorsan RDR2yi Şiddetle tavsiye ederim knkam.
Şuan steamde indirimde 99tl bu fırsatı kaçırma 1 ay sonra büyük ihtimalle zam yiyor olacak.teşekkürler dostum. RDR2 biliyorum fakat fiyatı biraz kabarık gibi
hocam internette oyunlara 1 kuruş bile harcamadım.Şuan steamde indirimde 99tl bu fırsatı kaçırma 1 ay sonra büyük ihtimalle zam yiyor olacak.
10tl aldımız oyunlar şuan 100tlŞuan steamde indirimde 99tl bu fırsatı kaçırma 1 ay sonra büyük ihtimalle zam yiyor olacak.
Hiç sorma başkan10tl aldımız oyunlar şuan 100tl
Red Dead Redemption 2 şuan fiyatı cok iyi bence kaçırılmicak fiyat dağa fazla inmez hata arta bilir şuan fiyatı 299,00tl 98,67 fiyata düşmüş şuanteşekkürler dostum. RDR2 biliyorum fakat fiyatı biraz kabarık gibi
dying light 2 oynadınız mı hocam hikayesi nasılDays gone , RDR 2 , dying light 2 bunlara bir bak güzeldir
days gone ile rdr2 oynadım ama dyin light 2 yi unutmuşum ağzın balsın.Days gone , RDR 2 , dying light 2 bunlara bir bak güzeldir
God of War: Ragnarök hocam sağlam oyun denince aklıma ilk gelen oyun para olursa alıp oynıyacam ben de tavsiye ederimRdr2,gow,plague tale gibi oyunları oynadım ama son zamanlarda hikayesi ve mekanikleri güzel bir oyun bulamadım önerileriniz varmı?
efsane bir oyun oynarken hak vereceksinŞuan Witcher 3 ü indiriyorum
Post automatically merged:
Oynadım başkan re4 bekliyorum detroite bir bakacam.
Post automatically merged:
İndirimlerden kovalicaz artık herkes önermişti ama uzaktan pek ısınamadım wicther 3den sonra ona girişeyim bir ben.
Knk para sıkıntı değilde PS Yok bendeGod of War: Ragnarök hocam sağlam oyun denince aklıma ilk gelen oyun para olursa alıp oynıyacam ben de tavsiye ederim
Oynadım Knka Var Zamanında Çıkmış En iyi oyunlardan bence o eski olmasına rağmen bu zamandada akıyor.Spec Ops: The Line
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?