Hikonline güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hik online adında bir uygulama var para atıyorsunuz görevleri yapıyorsunuz para kazanıyorsunuz arkadaşım para kazanıyor fakat uygulamanın ömrü nedir bilinmez aliexpress ali baba group ismini de güvence olarak kullanıyorlar bu isim özel bir isim değil mi kullanmaları yasak diye biliyorum sizce güvenmeli miyiz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Güvenilir bir yer değil diye biliyorum ayrıntılı öğrenmek için Şikayetvar sitesinden bakabilirsin

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çalışma mantığını anladık tamam ama ben bu sistemde "görev" tamamlamak için niye üyeliğimi paket bazlı olarak alayım ? Her türlü legalden kaçış için iş yerine görev kelimesi kullanılması vs tamamen scam olarak görüyorum eğer heveslendiyseniz 200 lira ile başlamalısınız gibi gibi saçma sapan şeyler var 1k para basan 60 gün içerisinde günlük 70 lira alacağı vaadini veriyorlar birde saçmalıklar...

Yukarıda bahsettiğim gibi ben niye para vererek "görev" yapmaya başlıyorum siz işe girerken işverene para verildiğini gördünüz mü?
2.png

Bunlar öyle büyük sahtekarlar ki size şöyle anlatayım, proxy botlar vardır siz proxy kullanarak bir adrese farklı iplerden giriş yapılıyormuş gibi gösterebilirsiniz mesela twitch izleyici botları böyle çalışır özetle ben bu sistemin çalışması için görevlendirilecek insana para vermektense giderim proxy ile bu işi daha ucuza getiririm... İşin saçmalığı da burada proxy için "görev" verilen kişiye vereceğinizden daha az para verirsiniz ve bunun için insanlara ihtiyacınız olmaz basit bir şekilde yapabilirsiniz....

EN BÜYÜK SAÇMALIKLARDAN BİR DİĞERİ
3.png

"DAWET KODU" düşünün para döndüren bir siteniz var kesinlikle scammer değilsiniz ama v yerine w kullanıyorsunuz ne kadar kurumsal bir hareket....

ÖZETLE ASLA BÖYLE KOLAY PARA HEVESİNE KAPILMAYIN BU SİSTEM TAMAMEN İLLEGALDİR VE AMAÇLARI SİZİN CEBİNİZİ DOLDURMAK DEĞİL BOŞALTMAKTIR

Bu yazımdan sonra ben gerekli yerlere online olarak şikayetimi yapacağım kimseye bir zarar gelmemesi dileğiyle böyle sistemlerden uzak durun.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çalışma mantığını anladık tamam ama ben bu sistemde "görev" tamamlamak için niye üyeliğimi paket bazlı olarak alayım ? Her türlü legalden kaçış için iş yerine görev kelimesi kullanılması vs tamamen scam olarak görüyorum eğer heveslendiyseniz 200 lira ile başlamalısınız gibi gibi saçma sapan şeyler var 1k para basan 60 gün içerisinde günlük 70 lira alacağı vaadini veriyorlar birde saçmalıklar...

Yukarıda bahsettiğim gibi ben niye para vererek "görev" yapmaya başlıyorum siz işe girerken işverene para verildiğini gördünüz mü?
Ekli dosyayı görüntüle 70589

Bunlar öyle büyük sahtekarlar ki size şöyle anlatayım, proxy botlar vardır siz proxy kullanarak bir adrese farklı iplerden giriş yapılıyormuş gibi gösterebilirsiniz mesela twitch izleyici botları böyle çalışır özetle ben bu sistemin çalışması için görevlendirilecek insana para vermektense giderim proxy ile bu işi daha ucuza getiririm... İşin saçmalığı da burada proxy için "görev" verilen kişiye vereceğinizden daha az para verirsiniz ve bunun için insanlara ihtiyacınız olmaz basit bir şekilde yapabilirsiniz....

EN BÜYÜK SAÇMALIKLARDAN BİR DİĞERİ
Ekli dosyayı görüntüle 70590

"DAWET KODU" düşünün para döndüren bir siteniz var kesinlikle scammer değilsiniz ama v yerine w kullanıyorsunuz ne kadar kurumsal bir hareket....

ÖZETLE ASLA BÖYLE KOLAY PARA HEVESİNE KAPILMAYIN BU SİSTEM TAMAMEN İLLEGALDİR VE AMAÇLARI SİZİN CEBİNİZİ DOLDURMAK DEĞİL BOŞALTMAKTIR

Bu yazımdan sonra ben gerekli yerlere online olarak şikayetimi yapacağım kimseye bir zarar gelmemesi dileğiyle böyle sistemlerden uzak durun.
Cevabınız için teşekkür ederim uygulamaya girmeyi düşünüyordum aktif olarak yapan bir arkadaşım var ve 16k civarı para kazandı 1 ay dolmadan onun hevesiyle bende gaza geldim şuan vazgeçiyor gibiyim çok kararsızım bende kayıt olurken DAWET yazılır mı var bir şeyler diyerekten uyarmıştım arkadaşımı zaten ve bunun öncesinde takashima cloud shopping adlı uygulamalarda benzer şeyler onlarda da görev alıp bekliyosun aslında işe zamanında girip zamanında çıkarsan illegal olarak kazançlı bir uygulama tabii ki övmüyorum fakat türkiye şartlarında insanlar bir çıkış yolu arıyor sonuda böyle bitiyor bu gerçekten çok yaygınlaşmış bir şey bunun gibi binlerce program var benim merak ettiğim ünlü bir şirketin adını nasıl kullanabiliyorlar mesela ali baba group şirketinin alt kuruluşuyuz 2017 de kurulduk vesaire diyip sitelerine ali baba groupun fotoğrafını koymuşlar bu kadar büyük bir şirket bu muhabbete engel olmaz mı?

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cevabınız için teşekkür ederim uygulamaya girmeyi düşünüyordum aktif olarak yapan bir arkadaşım var ve 16k civarı para kazandı 1 ay dolmadan onun hevesiyle bende gaza geldim şuan vazgeçiyor gibiyim çok kararsızım bende kayıt olurken DAWET yazılır mı var bir şeyler diyerekten uyarmıştım arkadaşımı zaten ve bunun öncesinde takashima cloud shopping adlı uygulamalarda benzer şeyler onlarda da görev alıp bekliyosun aslında işe zamanında girip zamanında çıkarsan illegal olarak kazançlı bir uygulama tabii ki övmüyorum fakat türkiye şartlarında insanlar bir çıkış yolu arıyor sonuda böyle bitiyor bu gerçekten çok yaygınlaşmış bir şey bunun gibi binlerce program var benim merak ettiğim ünlü bir şirketin adını nasıl kullanabiliyorlar mesela ali baba group şirketinin alt kuruluşuyuz 2017 de kurulduk vesaire diyip sitelerine ali baba groupun fotoğrafını koymuşlar bu kadar büyük bir şirket bu muhabbete engel olmaz mı?
Dostum tamamen illegal bir sistem hiç düşünme kararsızda kalma, tamamen vazgeç para kazanmak istiyorsan git çalış veya yeni şeyler öğren kendini geliştir ve gelişimini kişisel ekonomik gelirine dönüştür. Çıkış yolu arıyorsan eğer iyi işler başaracaksın bu başka bir yerde yaşasan da değişmeyecek çünkü çalışmadan para kazanmanın hiç bir yolu yok, hayat felsefende para konusuna şu soruyu sor kendine bana niye insanlar para versin ?
Böyle şeylerde takılmamanı şiddetle öneriyorum bir zamanlar sahte kupon devri vardı o bitti şimdi böyle entrikalar türedi.
Kimse size para vermek için öncelikle sizden para istemez "iş" adına olan hiç bir sistemde bu yoktur.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İllegal sistemi legal gibi gösteriyorlar dikkat et

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Klasik Saadet zinciri zamanında bizim alt komşu gelip işte böyle şöyle şu kadar kazandım deyip babamın 50k yatırması için uğraştı. Fakat ben engelledim böyle şeyler yalan sizi davet eden arkadaşınız komisyon alıyor sonra sizde alıyorsunuz başkasını davet edince daha sonrada tosuncuk nereye kaçtı oluyor.

-O kadar kurumsal ki applede uygulaması yok alibabaymış hadi len oradan

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
reis dikkat et tosuncuk işine dönmesin sonra üzülürsün

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yani isteyen kullanabilir ama ne kadar yararlı olur orası size kalmış

Graphic Designer
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben kayıt oldum 50 tl bonuslarını çektim gittim 2 bira aldım baktım keyfime :D

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şikayet var'da arattım fakat bulamadim kral guvenilir mi sen karar ver

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tosuncuk 2 loading.
çalıştığım yerde para yatırmayan kalmadı. ben uyarsamda dinlemiyorlar. isin garibi, herkes saadet zinciri oldugunun farkında. biz de biliyoruz ama trenin ilk vagonunda olmak istiyorum diyorlar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kolay kolay güvenilecek bir yer değil gibi gözüküyor ama belli de olmaz deneyimlerini bize aktarmayı unutma

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kullanan kazanç elde eden var mı bilgilerini aktarırsa iyi olur

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
legal sistemmiş gibi tanıtmaya kalkıyorlar gibi geldi bana
saadet zincirleri gibi omurgasız bir yapı üzerinde muhatap olabileceğin bir kişi yok
marka yapıp güven kazandıktan sonra arazi olurlar merak etme
buna gireni en kısa zamanda tokatlarlar.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşımın davetiyle para yatıracaktım bugün parayı denkleştiremediğimi söyledim ve vazgeçtim ziraat bankasından bugün yine 3500 tl para çekti hiç bir işte çalışmıyor ve çocukluk arkadaşım dediğiniz her şey zaten doğru ortada bi dolandırıcılık mevzusu var işi iyi bilirsen dolandırılmadan çıkarsın diye düşünüyorum bu tür uygulamalar muhtemelen 8 9 ay civarı açık kalıyor işin garip tarafı sadece türkiyede açık başka hiç bir yabancı forumda ismi bile geçmiyor kaybetmekten korkmayacağım şekilde 200 tl yatırıp şansımı deneyeceğim olası bir durumda konuya yeniden yazarım
Post automatically merged:

Kullanan kazanç elde eden var mı bilgilerini aktarırsa iyi olur
Arkadaşım 3k ile girdi 1 ay dolmadan 16 18 k civarı para elde etti benim hevesimde oradan geliyor ama bu tür uygulamalara hiç bir zaman elimi sürmedim şuan zor durumda da değilim açıkçası sadece gelirimi biraz daha katlamak istiyorum arkadaşın dediği gibi uygulama mevzusu yeni yeni başladı bir süre birisi kaçar birisi gelir eğer gircek olan varsa kendini üzmeyecek miktarlarda yatırım yapsın kazanabildigini alıp çıksın bu gidince yerine başkası gelecek piyasayı takip ederek az buz bişeyler kazanılabilir şuan ben öyle yapmayı düşünüyorum yüksek miktar yatırmaktan vazgeçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...