Çözüldü Hile açarsam valorant'da ban yer miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben lolde hile yapcam ban riski varmı bıde benim valorantta skinm fln var lolde ban yesem valoyuda etkilermi ztn başka hesaptan gircem lolde hwid ban varmı bide

Çözüm
Evet vanguard yakalıyor ve valorant'dan banlıyor. Farklı hile kullanırken sisteminizden vanguardı kaldırın. Lol hwid ban atmıyor ban yersen hile kullandığın hesap banlanıyor.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Evet vanguard yakalıyor ve valorant'dan banlıyor. Farklı hile kullanırken sisteminizden vanguardı kaldırın. Lol hwid ban atmıyor ban yersen hile kullandığın hesap banlanıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ban riski tabiiki var.
Arkadaşlar ben lolde hile yapcam ban riski varmı bıde benim valorantta skinm fln var lolde ban yesem valoyuda etkilermi ztn başka hesaptan gircem lolde hwid ban varmı bide
ama windsharp kullanma. lpreborn ile oyna ve legit oynamaya uğraş. report yeme. lolde ban yesende valoyu etkilemez diye biliyorum. ama sen yinede sağlama al görev yöneticisinden vanguardı kapayıp oyna. lolde hwid ban yok.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ana hesabına geçmeden önce yapman gereken işlem c:\XFProject klasörünü silmen gerek dostum aksi taktirde ana hesabına geçerken ban yiyebilirsin.vanguard,cs:go için yapılmış bir hile bile olsa arka planda durması bile banlanmana neden olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ana hesabına geçmeden önce yapman gereken işlem c:\XFProject klasörünü silmen gerek dostum aksi taktirde ana hesabına geçerken ban yiyebilirsin.vanguard,cs:go için yapılmış bir hile bile olsa arka planda durması bile banlanmana neden olabilir
1 tane doğru bilgi yok yazdığında

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
kesinlikle ban yersin vanguard iyi calısıyor 3.parti yazılımdan bile ban atıyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...