hesabı yeni açtım az önce aile paylaşımı nasıl oluyor?eğer aile paylaşımı açıksa yer diye biliyorum prime falan varsa da açık değilse yemez
ozaman yoktur açabilirsinhesabı yeni açtım az önce aile paylaşımı nasıl oluyor?
reis eminsin dimi çok korkuyorum vallaha 50 tl verdim prime hesabaozaman yoktur açabilirsin
yemezsin açreis eminsin dimi çok korkuyorum vallaha 50 tl verdim prime hesaba
reis senden mesaj gelmeyince csgoyu silip tekrardan indiriyorumyemezsin aç
yav ne alaka hileye yenimi başladın 6 yıldır o oyunda hile kullanıyorum ne soracaksan bana sorreis senden mesaj gelmeyince csgoyu silip tekrardan indiriyorum
Csgo yu yenidin indirip yüklemen bir anlam ifade etmiyor o hile hangi hesapta açıldıysa o gümler ve genelde hilelerin özelikleri takılır vac ban dalgasında sende o esnada gümlersin hiç inject veya load yapmadaysan farklı hesapta o gümlemezreis senden mesaj gelmeyince csgoyu silip tekrardan indiriyorum
6 Yıldır oyunda hile kullanıyorsun ha Ozaman Forum Sahibide yemezyav ne alaka hileye yenimi başladın 6 yıldır o oyunda hile kullanıyorum ne soracaksan bana sor
Post automatically merged:
Csgo yu yenidin indirip yüklemen bir anlam ifade etmiyor o hile hangi hesapta açıldıysa o gümler ve genelde hilelerin özelikleri takılır vac ban dalgasında sende o esnada gümlersin hiç inject veya load yapmadaysan farklı hesapta o gümlemez