Çözüldü hile açılıyor herşeyi tamam ama hiçbirşey göstermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
daha önce yazdığım gibi hileler çalışıyor ancak hilelerde rank kısıtlaması getirildi ölü hesaplar olmaması için kullanmak istediğiniz hilenin rankına sahip olmalısınız pubg mobile için en az onaylı üye olmak zorundasınız saygılarla

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
50 yorum atarsan erişenbilirsin onaylı üye rankıyla
bu muhabbetin kesinligi var mı acaba ?
Post automatically merged:

daha önce yazdığım gibi hileler çalışıyor ancak hilelerde rank kısıtlaması getirildi ölü hesaplar olmaması için kullanmak istediğiniz hilenin rankına sahip olmalısınız pubg mobile için en az onaylı üye olmak zorundasınız saygılarla

nasıl olunur kısa bi bilgi lütfen :)

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu muhabbetin kesinligi var mı acaba ?
Post automatically merged:

nasıl olunur kısa bi bilgi lütfen :)

forumda bulunan hileleri kullanmak için rank kısıtlaması getirildi bunun amacı hem ölü hesap olmaması hemde fixi geciktirmek bu ranklar için belirli bir sayıda yorum isteniyor saçma sapan olmamak kaydı ile istenilen yorumu elde ettiğinizle beraber rankınız yükseliyor istediğiniz hileyi kullanabiliyorsunuz

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
forumda bulunan hileleri kullanmak için rank kısıtlaması getirildi bunun amacı hem ölü hesap olmaması hemde fixi geciktirmek bu ranklar için belirli bir sayıda yorum isteniyor saçma sapan olmamak kaydı ile istenilen yorumu elde ettiğinizle beraber rankınız yükseliyor istediğiniz hileyi kullanabiliyorsunuz
aynen öyle

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Saydamlık özelliklerini açman gerekiiyor.
Başlat menüsü ne tıkla "Aero" yaz ve en baştaki seçeneğe tıkla sorun giderme seçeneği çıkacaktır. (Windows 7 için, win10 da böyle bir sorun yoktur.)
Kolay gelsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

abi şuunu anlamak istiyorum msj ya da yorum her neyse belli bi sayıya ulaşınca onaylanmış üye oluyor musun yoksa o sayıya ulaştıktan sonra site yöneticilerinden birisi seni onaylamasına gerek var mı bu onaylı üye sistemi nasıl oluyor yani onu anlamak istiyorum

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
abi şuunu anlamak istiyorum msj ya da yorum her neyse belli bi sayıya ulaşınca onaylanmış üye oluyor musun yoksa o sayıya ulaştıktan sonra site yöneticilerinden birisi seni onaylamasına gerek var mı bu onaylı üye sistemi nasıl oluyor yani onu anlamak istiyorum
sayıya ulaştığın zaman sitede hangi yönetici açıksa ona bildirim gidiyor seni onaylı üye rankına yükseltiyorlar

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sayıya ulaştığın zaman sitede hangi yönetici açıksa ona bildirim gidiyor seni onaylı üye rankına yükseltiyorlar

Allah razı olsun ağa ya benım günlerdir kafamın etini yiyen acaba neden olmadı meselesi nasıl olacak meselesi tam olarak da buydu neyse beklerz bakalım :) İYİ OYUNLAR .

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Onayli uye olman icin 50 msj ve 48 saati gecmis olmasi gerekiyor hesabinin bu mobil icin pc icinse seckin uye olmalisin diye biliyorum kardesim oda 300 uzeri yorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Yok acele etmene gerek yok kardesim 300 yorumj gecincede suresi var sanirim hesabin 5 yada 7 gunu doldurmasi lazim sanirim ben bilgim varsa yorum atiyorum yoksa gereksiz yoruma gerek ykk anladjn degilmi kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...