bende hıle aktıf ,ama 4 kısıden 2 kısı gorunmuyor rotgende,sorun var sanırımHayırlı Sahurlar öncelikle.Hileyi Açamıyorum Anti Ban Sorusunu Evete Bassamda Hayıra Bassamda Açmıyor Hileyi Ne Gibi Bir Sorun Olabilir Antivirüs Kapalı Defender var başka bir virüs programım yok ?
deneyeceğimvanguard varsa kapat valorant hile koruması
Vnp yada reklam engelleyici tarzı bir şeyler yükledin mi ? Telefondan mı olmuyor Pc den mı onu da detaylandırır mısınızHayırlı Sahurlar öncelikle.Hileyi Açamıyorum Anti Ban Sorusunu Evete Bassamda Hayıra Bassamda Açmıyor Hileyi Ne Gibi Bir Sorun Olabilir Antivirüs Kapalı Defender var başka bir virüs programım yok ?
Aynı hata bende var tamamen aynısıKardeş Xfp Yi Açıyorum Siteden Yükle Diyorum Anti Banı Evet Hayır Soruyor Evette Desem Hayırda Desem Hata Verir Gibi Bir sürü Yazı çıkıyo sonra kapanıyo açmıyo hileyi ..
Güncellemeden sonra 1 kere girdim hileyle hatta antiban açık iken daha sonra terkar denediğimde arkadaşın dediği gibi hileyi yüklüyorum ikinci ekran geliyor download yazıları falan 3 4 sn sonra o ekran kapanıyor normalde kapanmaz arkada çalışır xfprojectde de thread stopping yazıyor web siteside hile yüklendi yazıyor ama hile yok oyundaAynı hata bende var tamamen aynısı