Üye
zip dosyasındaki exeyi açınca cmd ekranı kendiliğinden kapanıyor
aga sildim 2 3 kez indirdimHocam başka uygulamalarıda denediniz mi, belki dosya bozuktur
En son vanguardı sildiğimde düzelmişti benim, en başta masaüstüne atıp öyle dene kankam. Virüs programı vb. var ise kapat.zip dosyasındaki exeyi açınca cmd ekranı kendiliğinden kapanıyor
knk kapattım masaüstündede denedim varguarda bakcam şimdiEn son vanguardı sildiğimde düzelmişti benim, en başta masaüstüne atıp öyle dene kankam. Virüs programı vb. var ise kapat.
knk saol virüs programını silince gittide düzgün bi virüs programı bilen varmıEn son vanguardı sildiğimde düzelmişti benim, en başta masaüstüne atıp öyle dene kankam. Virüs programı vb. var ise kapat.
malwarebytes diye bir virüs programı vardı arkadaşlarım sürekli kullanır, pc dostu diyorlardı.knk kapattım masaüstündede denedim varguarda bakcam şimdi
Post automatically merged:
knk saol virüs programını silince gittide düzgün bi virüs programı bilen varmı
Malwarebytes iyi fakat real time ile kullanırsan hileyi otomatik olarak siler. Sadece taramalarda kullanmanı öneririm aktif olarak kullanacaksan.knk kapattım masaüstündede denedim varguarda bakcam şimdi
Post automatically merged:
knk saol virüs programını silince gittide düzgün bi virüs programı bilen varmı