hile açım mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba arkadşlar son zamnlarda 10 yıllık ban yiyen cok sakin oynayan bir oyuncuyum aim kullanmıyorum hile açmamda bi sakınca varmı ?

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
öldürdüğün adamlardan yiteceğin rapora bağlı olarak ban riski her zaman vardır

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dikkatli kullan ve elinden geldiğince belli etmemeye çalış ve çok fazla iyi vuruş yapma. bide istersen yan hesap açıp kullan bi süre neyi nasıl yapman gerektiğine alıştıktan sonra normal hesabında dene

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
10 yıl ban yediğine göre izlemeyi filan çok belli etmişsin birazcık daha belli etmemeye çalış ben kullanıyorum fazla belli etmiyorum ban yemiyorum mesela şy oluyo adamı öldürüyorsn diyelim belli etmeden seni izliyor sen adamların yerlerini görüyon direkt basıp tarıyon adamda hile olduğunu anlayıp video alıp banlatabiliyor şahsen böyle çok var.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ac kardesım fakat bellı etmemeye calıs :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Son haftalarda bi önlem alındı diye duydum ama emin değilim yinede sen bilirsin ama

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
merhaba arkadşlar son zamnlarda 10 yıllık ban yiyen cok sakin oynayan bir oyuncuyum aim kullanmıyorum hile açmamda bi sakınca varmı ?
Pubg hakkında bilgim yok ama aşırı belli etme yeterli senin için yani çok belli edersen rapor ile işler kötüye gidebilir. Ama kullan derim

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
İsityorsan açarsın istemiyorsan açmazsın buna sen karar verirsin. Hile kulllanırken dikkatli olun. İyi forumlar. #Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...