Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldühile açınca aşağıdaki çıkıyor ne yapmalıyım?
ne kadar bildiğini bilmeyerek anlatıyorum kusurum olursa affola, bilgisayarı kapat tekrardan açma düğmesine bas bastıktan hemen sonra klavyendeki delete tuşunu sürekli bas bas çek bilgisayarın anakartına göre değişmekle birlikte genelde gri bir renkte sayfa açılacak sağ sol tuşlarını kullanarak boot sekmesine gel orada secure boot seçeneği var onu disable yapacaksın sonra f10 tuşu ile kaydet çık bilgisayar yeniden başlayacak.sorunun çözülmüş olacak
ne kadar bildiğini bilmeyerek anlatıyorum kusurum olursa affola, bilgisayarı kapat tekrardan açma düğmesine bas bastıktan hemen sonra klavyendeki delete tuşunu sürekli bas bas çek bilgisayarın anakartına göre değişmekle birlikte genelde gri bir renkte sayfa açılacak sağ sol tuşlarını kullanarak boot sekmesine gel orada secure boot seçeneği var onu disable yapacaksın sonra f10 tuşu ile kaydet çık bilgisayar yeniden başlayacak.sorunun çözülmüş olacak
herhangi bir zararı olmaz secure boot, boot ayarlarında herhangi bir değişiklik yapılmaması için bir koruma ama boot ayarları kendi ayarlamalarına göre değiştirilebilir
Dostum Zaten sana acılan konsol pencerede ne yapıcagını söyliyor eğerki bios ayarlarına girmeyi bilmiyorsan youtubeadan girip baka bilirsin videoları var