Lolden hiç hep yeni hesap açıyorum otomatik hiç bir şey bile yapmasam arkada öyle eğitimi geçip açık bıraksam dahi* ban yiyor otomatikmenValoranttan mı? Yoksa lolden mi?
Nasıl temizleyeceğim ?temp temizle
win r yap %temp% yaz hepsini silNasıl temizleyeceğim ?
Tamamdır her şeyi sildim şuanda loglarda silinmiş mi oldu yani ?win r yap %temp% yaz hepsini sil
Evet tempte lprebord.dll dahil her şeyi sildim %appdata% da lprebornun normal dosyasını silmem gerekir mi peki ?%appdata% üzerinden lpreborn ve %temp% üzerinden lpreborn.dll silersen temizlemiş olursun.
Yok kanka arka planı özellikle kontrol edip öyle oyuna girmiştim şimdi %temp% i tamamen sildim umarım artık ban atmazkanka arka planda bir şey açık kalıyordur daha önceden lol hilesi valo hilesi olarak yüklediğin şeyler virüs trojen vardır vanguard ya da riot onu hile sanıp sistemsel olarak ban atıyor olabilir
knk oyuna girmeden tam onarım başlat lol klasörlerine gir varsa script programını silYeni hesap açıyorum hiç hile açmıyorum ancak ban yiyorum hileden dolayı çok saçma bilginiz var mı ?
Teşekkür ederimC:\ProgramData\Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını silin.
C:\Kullanıcılar\User\AppData\Local\Riot Games klasörünü tamamen silin.
C:\Riot Games\League of Legends\Config ve Logs klasörünü tamamen silin.
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
Ipreborn banlanıyor mu ki şu an?%appdata% üzerinden lpreborn ve %temp% üzerinden lpreborn.dll silersen temizlemiş olursun.