Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kısa ve öz bildiğim kadarını diyim daha önceden kullandıgın bir hile yazılımı dsosyayı vb. bilgisayarında bulunuyor bundan dolayı 1 kere ban yediğin için o hile ağında algılandıgından her oyuna girişte hileyi silsen bile mevcut dosyalara bilgisayarındaysa direk banlar ..
Pubg mobile Hwid ban atmıyor diye biliyorum. Başka bir emülatör kurarak dene ld player smartgaga gibi.. O emülatörlerde ban atmıyorsa sorun gameloop emülatördedir. Büyük bir ihtimal c nin içinde bir kaç dosya atıyor. Bunlar gameloop emülatörü silsen dahi gitmiyor. Silmek istesen bile silemiyorsun. Ya format atacaksın ya da IObit Unlocker gibi programlar yardımıyla o dosyaları sileceksin.
Ben de 3 aylık ban yedim. Oyundayken "Veri değişimi. Bağlantın koptu." hatası aldım ve "Kural İhali"nden dolayı 3 aylık ban yedim. Talep oluştur kısmı hiçbir işe yaramıyor. PUBG Destek ekibine nasıl ulaşabilirim?