hile açsam banlanırmıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sadece ızleme ac ama sakın bellıı etme yemessın dıkattlı kullanırsan bıse olmaz

Yatıştırıcı ilaçlar ve atıştırmalıklar
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kullanışa bağlı değişir

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ban konusu çok gorecelı bır kavramdır kardesım vallahı yemın edıyorum bazen yerı gelır 2 gun oynarsın bazer yerı gelır 2 saate ban yersın bu deyıskenlık gosterır onlem alırsan yada almazsın bana gore bıseyı deyıstırmıyo tuhaf bı durum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Konu ile tam olarak alakalı değil ama yeni konu açmak istemedim. Pubg lite için soruyorum, hile yaptığımız hesap banlanınca beraber girdiği diğer hesaplara bir şey oluyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bunun bir kesinliği yok cs go dada öyle kimisi 2 gün sonra kimisi 1 yıl sonra ban yiyor,sadece wh kullan aimbot açma ömrü uzasın :)

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye olmadan Pubg hilesini kullanmanız söz konusu değildir.
Peki Seçkin Üye nasıl olunur ? En az 300 mesaj atmış olmanız gerekiyor (spam,boş mesajlar atmadan) Hesabınızın en az 7 günlük olması gerekiyor.

Pubg hile konusuna gelicek olursak. Sadece wallhack açarak oynarsan hiçbirşey olmaz. Belli etmemende gerekiyor tabikide.

İyi Forumlar :)

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Eninde sonunda ban yersin reis ama aimi fazla kullanma ve belli etmeden kullan sadece wall kullan bide gerçek hesabında kullanma.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
daha önce ruses of survival oynuyordum. aylarce hack ile oynadım ama sonunda ban yedim.

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
legit oynarsan banlanmazsın 2 aydır banım yok.. legit oynamak için tavsiye vericek olursam birini öldürdükten sonra bak spectate eden var mı diye, izlemeden report atmıyolar genelde.. öldürdüğün adam izlemeye başladıysa gerçekten iyi oynuyormuşçasına hareketler yap veya çatışmadan uzak dur zaten adamları görüyorsun tersine git. Nedense hala banlanmadım lite de killcam olmadığı için olabilir..

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
başkalarının senin raporlaması da önemli tabi. eşli oynarken kişi seni izliyorsa hile yapmıyormuş gibi oynaman da önemli.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
legit oynarsan banlanmazsın 2 aydır banım yok.. legit oynamak için tavsiye vericek olursam birini öldürdükten sonra bak spectate eden var mı diye, izlemeden report atmıyolar genelde.. öldürdüğün adam izlemeye başladıysa gerçekten iyi oynuyormuşçasına hareketler yap veya çatışmadan uzak dur zaten adamları görüyorsun tersine git. Nedense hala banlanmadım lite de killcam yok çünkü :))

Legit tam olarak nedir. Tabir olarak bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...