- Yasaklandı
daha yolun başındasınaynen 300 yorumuma az kaldi aim ayarlarını bu konuya paylaşabilcek koca yürekli arkadaşlar varmi![]()
bende de aynı sorun var
ben aim kullanmıyorum cok alakasız yerlere sıkıyor normal ayarlarla oyna
siz hileyi kullanamıyosunuz 300 mesajınız yok boş yorum kasmak ıcın yazmayın reportladım.aynen sorun nedir bilen var mı
Sen nasıl indirdin kardeşim hileyi ? 300 ileti gerekmiyor mu ?aynen sorun nedir bilen var mı
Diğeri dediğin hangisi dostum ?Anti Banlı olan için sınır var diğerine yok ki!
Anlaşılsa ne olcak sanki ban atıyorlar oyunda o kadar hile report ettim hiçbiride ban yemedı hepsnindede zıplama uçma vb varbence hiçbir zaman head yapmayın çünkü çok kolay hile olduğunuz anlaşılıyor
v2.7.9 olan...Diğeri dediğin hangisi dostum ?
Onu göremedim dostum zahmet olmaz ise konu linkini atar mısınv2.7.9 olan...
Anlaşılsa ne olcak sanki ban atıyorlar oyunda o kadar hile report ettim hiçbiride ban yemedı hepsnindede zıplama uçma vb var
[/QUO
Ban atıyorlar canlı şahidiyim... Çok belli etmemek lasım özellikle Platinden ve sonrası...
arkadaşlar bu yorum olayı nedir ya ben anlamadım hile var dediler geldik yorum yapmaya neden zorulanıyoruzhilede aimbot ayarını head yapıyorum ama gene gövdeye kitleniyor head kitlenme modülü fixmi aimi head kullanabılen varmı veya aım type nası kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
Yorumsuzda var dostum hile...arkadaşlar bu yorum olayı nedir ya ben anlamadım hile var dediler geldik yorum yapmaya neden zorulanıyoruz![]()